Neler Yeni

Benden hoşlandığına neredeyse emin olduğum kız reddetti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
Hocam uzaklaş,kaç gerekirse şehri terket.
Kat kat daha fazla yaptı ve ben sana umut vermedim dedi ama arkadaş kalmaya devam edelim dedi.Daha sonra ısrar olunca uzaklaştı ama her bir adım atsam o da kaçmadı sonuç olarak başka biriyle sevgili oldu.Onla sevgili olana kadar bir soğuk bir sıcak yapıp durdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğuk olayı değil de normal biri ile konuşur gibi konuş kendinden ödün verme şaklaban olma
Ben bunları yaptım ve kaybettim sen yapma
Ah be ikinci ben bari kaderimiz benzemesin

Ernest Muçi

80+ Bronze
Hocam uzaklaş,kaç gerekirse şehri terket.
Kat kat daha fazla yaptı ve ben sana umut vermedim dedi ama arkadaş kalmaya devam edelim dedi.Daha sonra ısrar olunca uzaklaştı ama her bir adım atsam o da kaçmadı sonuç olarak başka biriyle sevgili oldu.Onla sevgili olana kadar bir soğuk bir sıcak yapıp durdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ah be ikinci ben bari kaderimiz benzemesin
Adaşım gelmiş hocam seni rafa yapsak ?😂

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,547
İsim
Sarp Yılmaz
benden daha yakın olduğu bir arkadaşım var. Onunla mesajlaşırken normal konuşuyordu ama benimle konuşurken mesajları ismimi vs uzatıyordu. iyi gecelerr vs. Normalde de diğerlerine davrandığından farklı davranıyor ve çok farklı bakıyordu. Okulda sıramdan ayrılmıyordu. Ondan hoşlandığımı söyleyince arkadaş kalalım vs gibi klasik cümleler kurdu. Mesajlaşırken arkadaşımla seslideydim. Acaba şaka sanmış olabilir mi? Seslide olduğumuzu biliyordu.
geçmiş olsun kardeşim aynısını geçen sene yaşadım arkadaşım olarak görüyorum diyip aynı yerden kaç kere vurdu beni en son sildim hayatımdan.
tam kurtuldum derken şimdi yine birinden hoşlanmaya başladım ama bu sefer temkinliyim uzak duruyorum sana da tavsiyem uzak dur kırılırsın sonra.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Aynısını yaşadım. Hoşlandığından emin olmak için bir süre gözlem yapmıştım ama maalesef olmayınca olmuyor. Dediğin gibi arkadaş kalmak istedi ama çok zor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Semih Bugra
Belki bi süre düşünüp seni yoklayıp öyle kabul edecektir hocam çünkü hislerini kaybetme demiş yani çok karmaşık bir durum kendinizi üzmeyin akışına bırakın
kral muhtemelen dediğin gibi. Kafam karışık vesaire diyor ama işte şakasına bilader falan diyince kızıyor trip vs atıyor

Top Bottom