Hocam a1 olduğundan korkuyor yakalanacak diye o yüzden 125cc bakıyor söyledim kendisine drift l beğenmemiş0 mı alacak 2. el mi 0 alacaksa zaten 97 bin civarı motor üstüne 20k daha koysun pulsar rs200 falan alsın hem daha yakışıklı hem daha güzel ondan parça kalite olarak bence
Hangisinde sorun var?Fiyatına göre iyi iş yapıyor belki evet ancak parça sorunu bir yana gösterge vs bir çok sorunu var
Mondial 125 Drift L de gösterge bozulma sorunları oluyor. Farklı mondial modellerinde hız göstergesi fazla gösteriyordu mesela. Drift L de benzin göstergesi genelde bozuluyor. Devir göstergesi de düşük ihtimal olsa da o da bozulabiliyor.Hangisinde sorun var?
rs200 e o parayı verene e..... denir bu arada0 mı alacak 2. el mi 0 alacaksa zaten 97 bin civarı motor üstüne 20k daha koysun pulsar rs200 falan alsın hem daha yakışıklı hem daha güzel ondan parça kalite olarak bence
bende hepsi sağlam göstergelerin nadir benzin göstergesi yanlış gösterebiliyor ama ne kadarlık aldığımı ve ne kadar gittiğini ortalama tahmin ediyorum full depo bitmeden de benzin almıyorum zaten fiyatına göre ve çin malı olduğunu göz önünde bulundurursak normal ufak tefek hatalarMondial 125 Drift L de gösterge bozulma sorunları oluyor. Farklı mondial modellerinde hız göstergesi fazla gösteriyordu mesela. Drift L de benzin göstergesi genelde bozuluyor. Devir göstergesi de düşük ihtimal olsa da o da bozulabiliyor.
Niye öyle olsun gayette şuanki piyasaya göre o bütçede alınabilecek en iyi başlangıç motorurs200 e o parayı verene e..... denir bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende hepsi sağlam göstergelerin nadir benzin göstergesi yanlış gösterebiliyor ama ne kadarlık aldığımı ve ne kadar gittiğini ortalama tahmin ediyorum full depo bitmeden de benzin almıyorum zaten
o paraya başka hangi motor var acaba ?rs200 e o parayı verene e..... denir bu arada
dostum 120 bin tl'ye onu alıcağına 50 daha borç alıp biyerden 2.el r25 alırsın ne motorun top speediyle uğraşırsın ne de konfor sorunu yaşarsın tipi zaten güzel değilNiye öyle olsun gayette şuanki piyasaya göre o bütçede alınabilecek en iyi başlangıç motoru
o paraya motor var demiyorum gider kredi çeker üstüne 50 k tamamlayıp taş gibi motor alırsın diyorumo paraya başka hangi motor var acaba ?
Türklerde neden bu huy var adamın 97k bütçesi var biri 20k ekle demiş olsa zaten ekleyip fiyatı söyler, sen demişsin 116 veriyorsan 50 daha borç al mantığına sığıyor mu sence nerdeyse yarısı kadar bir para borç al diyorsun tamamen saçmalık ayrıca alacağın 2. el 160-170k lık bir r25 hem eski model hem de apaçilik yapılmış bir motor olacak sorunlarıyla uğraşacağıma 40-50 az basarım kafam rahat olur param cebimde kalır.dostum 120 bin TL'ye onu alıcağına 50 daha borç alıp biyerden 2.el r25 alırsın ne motorun top speediyle uğraşırsın ne de konfor sorunu yaşarsın tipi zaten güzel değil
o paraya motor var demiyorum gider kredi çeker üstüne 50 k tamamlayıp taş gibi motor alırsın diyorum
o zaman 50k değil de 100k çek daha iyisini alsan saçmalığa bak 50k daha çek 2. el r25 al diyor düşük km 2015/2016 alırsın o da bulursan kalanı hep 30.000 de kafayı yersindostum 120 bin TL'ye onu alıcağına 50 daha borç alıp biyerden 2.el r25 alırsın ne motorun top speediyle uğraşırsın ne de konfor sorunu yaşarsın tipi zaten güzel değil
o paraya motor var demiyorum gider kredi çeker üstüne 50 k tamamlayıp taş gibi motor alırsın diyorum
ha illaki bajaj alıcam diyorsan dominar'ı çek altına anlarsın
2.el temiz bi japon malını düzgün kullanılmış birinden al bakayım sıfır çin hint motorlarına taş çıkartıyor2. el 160-170k lık bir r25 hem eski model hem de apaçilik yapılmış bir motor olacak sorunlarıyla uğraşacağıma 40-50 az basarım kafam rahat olur param cebimde kalır.
Niye öyle dedin 100k çekiyosun madem e bi 50 daha çeker sıfırını alırsıno zaman 50k değil de 100k çek daha iyisini alsan saçmalığa bak 50k daha çek 2. el r25 al diyor düşük km 2015/2016 alırsın o da bulursan kalanı hep 30.000 de kafayı yersin
97 den 116 ya çıkabilir hemen alacağına 1/2 ay daha beklesin 125 yerine 200 bilindik alsın ki mantıklı öneri bu en azından 50k çek demiyoruz asdbjkasdasTürklerde neden bu huy var adamın 97k bütçesi var biri 20k ekle demiş olsa zaten ekleyip fiyatı söyler, sen demişsin 116 veriyorsan 50 daha borç al mantığına sığıyor mu sence nerdeyse yarısı kadar bir para borç al diyorsun tamamen saçmalık ayrıca alacağın 2. el 160-170k lık bir r25 hem eski model hem de apaçilik yapılmış bir motor olacak sorunlarıyla uğraşacağıma 40-50 az basarım kafam rahat olur param cebimde kalır.
120 bine cbr250'de alabilir? neden rs200'e para bağlayasın kaç kişi senelerce kullanıyor sence? çevremde birçok kişi aldı hoşuna gitmedi 2-3 ay'a sattı r25-mt25 geçti neden?Konfor-kalite farkı var.o zaman 50k değil de 100k çek daha iyisini alsan saçmalığa bak 50k daha çek 2. el r25 al diyor düşük km 2015/2016 alırsın o da bulursan kalanı hep 30.000 de kafayı yersin