Beni artık istemiyor

Ferhatc

80+
Reaksiyon skoru
120
bir kızla flörtlesiyorum flörtlesiyordum şu saate kadar çok güzel gidiyordu her şey yalnız bi zaman sonra instagramda, spotify'da ve twitter da takip ettiğim kızlara karşı bi kıskançlık tavrı takındı ve çıkmamı istedi kıza deli gibi aşık olduğum için çıktım bisey demeden bi kavgamız oldu 1 hafta konuşmadık bi kaç kızı daha takip ediyodum Spotify'dan tekrar konuşmaya başladığımızda onları da çık dedi çıktım ama çıkmadığım bir kişi yüzünden sen bir beklenti içindemis ona karşı neden çıkmadın gibi sözler demeye başladı kıza ne kadar yalvarsam da artık istemiyorum dedi ben de arkadas kalalım dedim maksat ne yaptığını bilmek arkadaş olmak istemiyorum sizce bizden olur mu?

Hacı sal ya başka birini görünce unutursun hakket bak 5 paralık olmaya değmez

ipleri bir kez eline vermişsin dostum benim sana önerim seni istediği insana çevirmeye çalışan herkesten uzak dur seni olduğunla kabullenecek birilerini bulmaya bak sen oyun hamuru değilsin

Başkaları için değişme seni sen olduğun için sevsinler.

Bir kişi seni itince genel olarak uzaklaşmak en doğrusu oluyor

bir kızla flörtlesiyorum flörtlesiyordum şu saate kadar çok güzel gidiyordu her şey yalnız bi zaman sonra instagramda, spotify'da ve twitter da takip ettiğim kızlara karşı bi kıskançlık tavrı takındı ve çıkmamı istedi kıza deli gibi aşık olduğum için çıktım bisey demeden bi kavgamız oldu 1 hafta konuşmadık bi kaç kızı daha takip ediyodum Spotify'dan tekrar konuşmaya başladığımızda onları da çık dedi çıktım ama çıkmadığım bir kişi yüzünden sen bir beklenti içindemis ona karşı neden çıkmadın gibi sözler demeye başladı kıza ne kadar yalvarsam da artık istemiyorum dedi ben de arkadas kalalım dedim maksat ne yaptığını bilmek arkadaş olmak istemiyorum sizce bizden olur mu?
Ohoo sen bastan yanlis yapmissin. Kizin her dedigini uygularsan cook uzulursun. Alinma ama kiz "benim bu betayla ne isim var ya" diyip boyle davranmaya baslamistir

Yaş kaç

Dostum kız dana bildiğin köpek muamelesi yapmış özür dilerim. Kızın her dediğini yaparsan kendini bir açıklık yaparsın. Ayrıca birisi için birçok kişiyi silip atmana gerek yoktu.
Şunu diyebilirdin"Bunlar benim arkadaşım! Sen kimsin de arkadaşım olan kızlar ile iletişimimi kesmeyi emredersin?"

Biri için benliğinizden, arkadaşlarınızdan olmayın. Kendi iyiliğiniz için brnliğinizi ve arkadaşlarınızı değiştirin.

Engelleyin gitsin zaten kızlar bu yüzden böyleler bı kız için değmez

Sizden olmaz aşkını içine göm hayatına devam et, kimseye kendini madara etme, arkadaş kalalım falan bırak o ayakları arkadaş falan kalamazsın kız da direkt istemiyorum diye vazgeçebiliyorsa o kız hiç senin olmamış bilader, her şeyi unut yoluna bak...

Geri