Neler Yeni

Beni Ezen Kıza Ne yapcam

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,246
İsim
Hakan
Abi ben genel olarak fazla ezilen bir insanım ya ve karşılık vermiom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka şuan yanımda olsan varya anlından öperdim 😅
Kankı yok olmaz ezılmeyeceksın, şu ana kadar ezilmen sana şunu öğretsin çok ezildin ezmeyi öğrendin bundan sonra ezen taraf olduğunu düşün özgüvenini bir şekilde yerine getir belki bir kıyafet değişikliği bile birden seni yükseltebilir ince detaylar

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Abi ben genel olarak fazla ezilen bir insanım ya ve karşılık vermiom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka şuan yanımda olsan varya anlından öperdim 😅
Karşılığını karşında ki kişiyi kışkırtarak vs zaten veremezsin, sen onlara sinir oldukça onlar bundan beslenir. Hiç takmayacaksın baktın olmuyor, dediğim gibi karşında ki kişiye küçümseyici bir ifade ile bakacaksın. Ben genelde önce ayakkabısına bakar alttan sırıtırarak gözünün içine küçümseyici ve bir o kadar keskin bir bakış atar yoluma bakarım, o kişide bir daha benle uğraşmaz.

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Kankı yok olmaz ezılmeyeceksın, şu ana kadar ezilmen sana şunu öğretsin çok ezildin ezmeyi öğrendin bundan sonra ezen taraf olduğunu düşün özgüvenini bir şekilde yerine getir belki bir kıyafet değişikliği bile birden seni yükseltebilir ince detaylar
Ben ezmeyi bilmiomki

Kara*

80+ Silver
Öyle kalkıp boksör kızdan da dayak yedim demem diyorsun yani kendini savunmayı bilmediği sürece istediği olsun. Ve unutma sen erkeksin onun deli gücüyle senin deli gücün aynı değil istersen ham yaparsın onu derdim ama... Ya kızdan dayak mı yiyon kanka onu görene kadar bütün ciddiyetimi aldın akshajdhajdbajdh

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Öyle kalkıp boksör kızdan da dayak yedim demem diyorsun yani kendini savunmayı bilmediği sürece istediği olsun. Ve unutma sen erkeksin onun deli gücüyle senin deli gücün aynı değil istersen ham yaparsın onu derdim ama... Ya kızdan dayak mı yiyon kanka onu görene kadar bütün ciddiyetimi aldın akshajdhajdbajdh
Ya aga benim kavga tecrübem yok. Ailem sağolsun olmuyorda yani ailem hep iyi ol der ve bir kavga ettimmi daha cok karşı tarafı destekleyen tavırlar sergilerler

Rulep

80+ Gold
Karşılığını karşında ki kişiyi kışkırtarak vs zaten veremezsin, sen onlara sinir oldukça onlar bundan beslenir. Hiç takmayacaksın baktın olmuyor, dediğim gibi karşında ki kişiye küçümseyici bir ifade ile bakacaksın. Ben genelde önce ayakkabısına bakar alttan sırıtırarak gözünün içine küçümseyici ve bir o kadar keskin bir bakış atar yoluma bakarım, o kişide bir daha benle uğraşmaz.
Merak ettim bu taktiği işe yarıyor mu ben biriyle dalga geçsem bu hareketi yapsa bende bir etki bırakmaz gibi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merak ettim bu taktiği işe yarıyor mu ben biriyle dalga geçsem bu hareketi yapsam bende bir etki bırakmaz gibi
Hocam aslında bu psikolojik bir şey, taktik değil. Çoğu kekodan böyle sıyrılıyorum ben.

Kara*

80+ Silver
Ya aga benim kavga tecrübem yok. Ailem sağolsun olmuyorda yani ailem hep iyi ol der ve bir kavga ettimmi daha cok karşı tarafı destekleyen tavırlar sergilerler
Sen kaçmayı iyi biliyorsun o zaman kız m*l dediği zaman köpek susturur gibi sustur azarla kaç. Tüm okulu dolaştır gelsin nefes nefese kalsın.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,246
İsim
Hakan
Sen kaçmayı iyi biliyorsun o zaman kız m*l dediği zaman köpek susturur gibi sustur azarla kaç. Tüm okulu dolaştır gelsin nefes nefese kalsın.
Kadınları sinirlendirmek kolay zaten onları dalgaya alıp kırmak ya da sız nasıl dersenız artık yaptınız seye

Top Bottom