Neler Yeni

Beni Ezen Kıza Ne yapcam

Rulep

80+ Gold
Hocam aslında bu psikolojik bir şey, taktik değil. Çoğu kekodan böyle sıyrılıyorum be.
Psikolojisini alt etmekte bir nevi taktik bence kekolarda işe yarayabilir ama okulda pek zannetmiyorum ezen biri çevresinin bu işten keyif almasıyla güç alır bu arkadaşın ortamın ona katılacağı ve ezen kişiye zarar verecek bir laf söylemesi gerekiyor.

Okullar açıldı neyse agalar ortamında azcık alıngan bi tip olduğum için benle fazla dalga geçerler bu bir sorun değil ancak bi tane kız da ufak ufak beni ezmeye başlayınca benim tahammül seviyem dolmaya başladı en son yaptığı "Mal mısın?" gibi tavırlar beni iyicene delirtti ben şimdi buna ne yapayım.
Not: Bazılarınız hatırlar veya bilir beni. Bana adam akıllı aklı başında insan gelmez 😅
Her zaman yerinde cevap vermesini bil o kız yeri gelir kendisine saygı duymayan abuk subuk erkeklerin kölesi gibi davranır. Ve senin gibi düzgün kişileri kolay bulduğu için atıp tutarlar hatta başkalarının ihanetlerini resmen senden sorgularlar o yüzden kızlara kendinizi ezdirmeyin

Rulep

80+ Gold
Bence arkadaş olmaya çalış tam olarak nasıl bir kız bilmiyorum ama bazıları dalga geçmekten keyif alıyor ama işte samimiyeti tuturamadıkları için karşı taraf için hoş olmuyor

Emrhan_

80+ Bronze
Çok takma geçen sene bi tane apt*l bana bulaşıyordu. Kitap okurken kitabı kapatıyordu(çok gıcık olurum) vs vs. Bi gün ben tek oturuyordum yanıma oturdu bulaşıyor bana falan, sıranın bana ait kısmını kaldırdım tabiri caizse amele sümüğü gibi yere yapıştı. Bir daha bana bulaşamadı.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
ibrahim demir
tut saçından
sonra kılıçın keskin olsun :ROFLMAO:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Zorbala. Zorbalamayı öğren sonra fiziksel olarak değil zihinsel olarak zorbala.

Kara*

80+ Silver
tut saçından
sonra kılıçın keskin olsun :ROFLMAO:
Kanka kızdan daha dayak yiyor nasıl mercimeği fırına versin kız bunu büker üstüne 2 posta atar :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok takma geçen sene bi tane apt*l bana bulaşıyordu. Kitap okurken kitabı kapatıyordu(çok gıcık olurum) vs vs. Bi gün ben tek oturuyordum yanıma oturdu bulaşıyor bana falan, sıranın bana ait kısmını kaldırdım tabiri caizse amele sümüğü gibi yere yapıştı. Bir daha bana bulaşamadı.
off hırçın kızmış severim

Son düzenleme:

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Susmak daha iyi gidip karşı cevap versen söyleyen daha çok söylemeye başlar umursandığını düşündükçe dahada söyleyecek

Emrhan_

80+ Bronze
Kanka kızdan daha dayak yiyor nasıl mercimeği fırına versin kız bunu büker üstüne 2 posta atar :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

off hırçın kızmış severim
Hırçın değil gerizek*lı bana bulaşıyor sadece.

Top Bottom