Neler Yeni

Benim bu kredi kartından çektiğim nedir?

Basrii

80+ Bronze
Arkadaşlar yakınımı şimdi arayıp sizin bilginiz doğrultusunda konuştum. Bana kartın limitinin 25k olduğunu ama içinde 18k lık bir miktar olduğunu söyledi. Benim baktığım sistem 20k civarı bir şey sorun bu yüzden büyük ihtimal, ama ben şeyi anladım neden son kullanım tarihi yanlış hatası veriyor?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Hocam kart axess platinum yazıyor önünde hiçbir sayı yok arkasında var her şey. **/26 lı bir son kullanım tarihi var kart üzerinde. Acaba sorun karttan kaynaklı mi ben bunu nasıl çözebilirim. Biran önce sistemi almam gerek çünki
Bende de axess platinum var, kartın ön kısmında hiç bir şey yok arkasında da sadece adım yazıyor, kart bilgileri ise uygulama üzerinden gözüküyor, akbank direkt uygulaması üzerinden kartın bilgilerine bakın, olmadı sanal kart açıp gerekli limiti verin, aynı şekilde taksitli işlemi de yapabilirsiniz.

Basrii

80+ Bronze
Bende de axess platinum var, kartın ön kısmında hiç bir şey yok arkasında da sadece adım yazıyor, kart bilgileri ise uygulama üzerinden gözüküyor, akbank direkt uygulaması üzerinden kartın bilgilerine bakın, olmadı sanal kart açıp gerekli limiti verin, aynı şekilde taksitli işlemi de yapabilirsiniz.
Hocam kart yakınım tarafından da kullanıldığı için limit 25k ama 18k lık bir boşluk varmış. Sorun büyük ihtimal bundan kaynaklı ama yanlış son kullanım tarihi hatası vermesi saçma geldi nedense
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl çekemiyormuş bu işte bir terslik var.
Sanal kredi kartı oluşturup deneyiniz.
Yakınımı şimdi arayıp sizin bilgileriniz doğrultusunda konuştum. Bana kartın limitinin 25k olduğunu ama içinde 18k lık bir miktar olduğunu söyledi. Benim baktığım sistem 20k civarı bir şey sorun bu yüzden büyük ihtimal, ama ben şeyi anladım neden son kullanım tarihi yanlış hatası veriyor?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Arkadaşlar yakınımı şimdi arayıp sizin bilginiz doğrultusunda konuştum. Bana kartın limitinin 25k olduğunu ama içinde 18k lık bir miktar olduğunu söyledi. Benim baktığım sistem 20k civarı bir şey sorun bu yüzden büyük ihtimal, ama ben şeyi anladım neden son kullanım tarihi yanlış hatası veriyor?
itopyada son kullanım yerinde boşluk bırakmanız lazım bende o hatayı aldım boşluk bıraktm düzeldi 08 / 27 gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,774
Üyeler
165,071
Son üye
Tunay D
Top Bottom