Hiçbir şey anlamadım. Abi ara burger gibi olmuş.şimdi ben babamın % 99.99 oranında oğluyum ben babamın % 99.99 oranında oğlu olduğum için benim çocuğum babamın % kaç oranında onun çocuğu olur [ % 99.99 dememin sebebi bilim de % 100 yoktur]
nie?Hiçbir şey anlamadım. Abi burger ara.
Sen şimdi bundan bir şey anladın mı ?
Genetiğe gireceksek kim kimin çocuğu değilki sen buyütmene bak eğer cocuk senin sperminden dunyaya gelmiş ise o senin hem biyolojik olarak hemde duygusal olarak çocuğundurşimdi ben babamın % 99.99 oranında oğluyum ben babamın % 99.99 oranında oğlu olduğum için benim çocuğum babamın % kaç oranında onun çocuğu olur [ % 99.99 dememin sebebi bilim de % 100 yoktur]
Kafam karıştı resmen?,şimdi ben babamın % 99.99 oranında oğluyum ben babamın % 99.99 oranında oğlu olduğum için benim çocuğum babamın % kaç oranında onun çocuğu olur [ % 99.99 dememin sebebi bilim de % 100 yoktur]
Yüzde 49.99 gibi bir şey olur bence sonuçta senin genin başka biriyle karışıyorşimdi ben babamın % 99.99 oranında oğluyum ben babamın % 99.99 oranında oğlu olduğum için benim çocuğum babamın % kaç oranında onun çocuğu olur [ % 99.99 dememin sebebi bilim de % 100 yoktur]