Muazed
80+ Bronze
Dahası
Hayır kimse de sormuyor neden böyle bir şey düşünüyorsun diye. Hocam düşüncek başka bir şey bulamadınız mı ya
Ama kendisi 99.99 muş babasının babası yokmuymuş yaniYüzde 49.99 gibi bir şey olur bence sonuçta senin genin başka biriyle karışıyor
Aynı şey dişi için de geçerli sonuçta o da yüzde 99 babasının çocuğu ama ikinizin çocuğu iki babanın çocuğunun oran ksrışımı oluyor yani çocuğunuz yüzde 49 dişinin babasının yüzde 49 senin babanın çocuğu oluyor
Bir çocuk olarak baktığında kendisi yüzde 99 babasının yüzde 99 annesinin çocuğu oluyorAma kendisi 99.99 muş babasının babası yokmuymuş yani
0şimdi ben babamın % 99.99 oranında oğluyum ben babamın % 99.99 oranında oğlu olduğum için benim çocuğum babamın % kaç oranında onun çocuğu olur [ % 99.99 dememin sebebi bilim de % 100 yoktur]
Hocam burada doğacak bireyin kız ya da erkek olmasından bahsetmemiş kiKafam karıştı resmen?,
Eger Çocuk doğma oranı soruyorsan fen dersine göre sana açıklayayım
xx xy olur (xx anne xy baba)
babadaki y cinsiyeti tam olarak belirler
eğer xx olursa kız
xy olursa erkek
YANİ %50 İhtimal Kız Veya Oğlan Olabilir Doğacak Birey
Aahahsd, şu an izliyorum.Yani inşallah %99.9 olur yoksa bir şey demek istemem aşkı memnuya döner burası
de sende bi susDur nE ?
d dostum..Güneydoğu'da mı yaşıyorsun?
şimdi ben babamın % 99.99 oranında oğluyum ben babamın % 99.99 oranında oğlu olduğum için benim çocuğum babamın % kaç oranında onun çocuğu olur [ % 99.99 dememin sebebi bilim de % 100 yoktur]
0 babanın torunu olurşimdi ben babamın % 99.99 oranında oğluyum ben babamın % 99.99 oranında oğlu olduğum için benim çocuğum babamın % kaç oranında onun çocuğu olur [ % 99.99 dememin sebebi bilim de % 100 yoktur]
işte sıkıntı şuHocam burada doğacak bireyin kız ya da erkek olmasından bahsetmemiş ki