Bando hariç giremezsin maalesefsol gözüm 3.5 sağ gözüm de 3.25 derece miyop msü den herhangi bir bölüme girme şansım var mıdır? (internette 1 ve üstü giremez yazıyor ama biraz eski bir kaynak emin olmak için soruyorum.)
Göz ameliyatı olursan muayenede fark edilmezse girme ihtimalin var ama ultra risklisol gözüm 3.5 sağ gözüm de 3.25 derece miyop msü den herhangi bir bölüme girme şansım var mıdır? (internette 1 ve üstü giremez yazıyor ama biraz eski bir kaynak emin olmak için soruyorum.)
Muayenede fark edilmezse mi? Arşiv soruşturması denilen şeyden haberin yok sanırsam dostumGöz ameliyatı olursan muayenede fark edilmezse girme ihtimalin var ama ultra riskli
Arşiv kontrolü diye bir şey olduğunu biliyorum dostum ilkokula gitmiyorum. Her şey resmiyette olduğu gibi olsaydı diplomasızlar cumhurbaşkanı adayı olamazdı Göz numarası 2 olup MSÜ'de okuyan tanıdığım var. Ayrıca rektör yardımcısıyla konuşma fırsatım oldu o söylemişti fark edilmezse problem olmayacağını.Muayenede fark edilmezse mi? Arşiv soruşturması denilen şeyden haberin yok sanırsam dostum
giremezsin.
peki normal askere gidebilir miyim?Bando hariç giremezsin maalesef
öyle bir riski almaya gerek yok zaten olmazsa olmaz dediğim bir meslek değil sadece puanım yetiyordu belki girerim diye düşündüm de neyse artık sağlık olsun.Göz ameliyatı olursan muayenede fark edilmezse girme ihtimalin var ama ultra riskli
Sağlık olsunpeki normal askere gidebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle bir riski almaya gerek yok zaten olmazsa olmaz dediğim bir meslek değil sadece puanım yetiyordu belki girerim diye düşündüm de neyse artık sağlık olsun.
Fark edilmezse diye bir durum yok dostum, fark edilir. Ayrıca yalan söylediği de anlaşılırsa MSÜ ye ömür boyu giremezArşiv kontrolü diye bir şey olduğunu biliyorum dostum ilkokula gitmiyorum. Her şey resmiyette olduğu gibi olsaydı diplomasızlar cumhurbaşkanı adayı olamazdı Göz numarası 2 olup MSÜ'de okuyan tanıdığım var. Ayrıca rektör yardımcısıyla konuşma fırsatım oldu o söylemişti fark edilmezse problem olmayacağını.
ekstra seçenek ameliyat olabilirsinpeki normal askere gidebilir miyim?
öyle bir riski almaya gerek yok zaten olmazsa olmaz dediğim bir meslek değil sadece puanım yetiyordu belki girerim diye düşündüm de neyse artık sağlık olsun.
Sizin mantıkla zaten kesin giremeyecek ömür boyu giremez ne JJSJWBSISJSSJFark edilmezse diye bir durum yok dostum, fark edilir. Ayrıca yalan söylediği de anlaşılırsa MSÜ ye ömür boyu giremez
Askere gidebilirsin. 2 göz numarası toplamı 14 olursa çürük raporu alabiliyorsun.peki normal askere gidebilir miyim?