Benim icin arac almak hayal oldu

Oktay52

80+
Reaksiyon skoru
26
Tofaslar 100₺ olmus vay anasini ya yeni jenerasyon gencler araba alamaz artik bende dahil orta sinifin bile biraz altinda bi arabaya binim diyorum bakiyorum 350₺ olmus boyle bisey olamaz ya sizce araba fiyati dusermi veya araba alabilirmi orta gelirli kisiler veya orta gelirden biraz daha dusuk olanlar yakit fiyatida cabasi zaten off

Türkiye de bir şeyin fiyatının düşmesi imkansız gibi bir şey

Ben şimdiye kadar hiç araç fiyatlarinin düştüğünü görmedim.

Tofaslar 100₺ olmus vay anasini ya yeni jenerasyon gencler araba alamaz artik bende dahil orta sinifin bile biraz altinda bi arabaya binim diyorum bakiyorum 350₺ olmus boyle bisey olamaz ya sizce araba fiyati dusermi veya araba alabilirmi orta gelirli kisiler veya orta gelirden biraz daha dusuk olanlar yakit fiyatida cabasi zaten off
Düşmez bana sorarsan araba almak mantıklı değil ama ihtiyacın varsa almaktan başka çaren yok.

düşmez hayatta bugun pahali gelebilir ama 1 2 ay sonra keşke alsaydım diyebileceğin fiyatlara yükselicek

Arabayı aldıktan sonra bir de yakıtı koymak var... 30 liraya dayanmış litresi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,918
Üyeler
184,245
Son üye
tugbamtemizlik
Geri