Neler Yeni

Benim Okulda Sınavım Var !

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Aga Benim Bugun 3 Tane önemli Sınavım Var Deli Gibi Çalıştım Eğer Kalırsam PC Çöpe Gidecek ve Daha 1 hafta Oldu PC 'yi Toplayalı. Olaya Bakki Annem 2 Anahtarıda Alıp Doktora Gitmiş Evde Telefon Yok. kjdfklgjhskldfj N'olcak Şimdi Annem Kalmam İçin Ferman İmzaladı Nabıcam Ben. Kapıyıda 3 Defa Kitlemiş Birde jgnshkjhkrg Abi Delircem jhdfkgjhdfjg. Mahalleden Bir Arkadaşa Camdan Caman Seslenip Annemi Arattırdım Dalmışım Diyormuş Arkadaşa. jdhkldhflgdfhjg

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tm. Kdmdmddkrjdndn.

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
nasıl çıkıcan evden :D ver numarasını arıyım istersen oğlun evde abla koş yetiş sınavı var diyim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Aga Benim Bugun 3 Tane önemli Sınavım Var Deli Gibi Çalıştım Eğer Kalırsam PC Çöpe Gidecek ve Daha 1 hafta Oldu PC 'yi Toplayalı. Olaya Bakki Annem 2 Anahtarıda Alıp Doktora Gitmiş Evde Telefon Yok. kjdfklgjhskldfj N'olcak Şimdi Annem Kalmam İçin Ferman İmzaladı Nabıcam Ben. Kapıyıda 3 Defa Kitlemiş Birde jgnshkjhkrg Abi Delircem jhdfkgjhdfjg. Mahalleden Bir Arkadaşa Camdan Caman Seslenip Annemi Arattırdım Dalmışım Diyormuş Arkadaşa. jdhkldhflgdfhjg
Mahallede birine söyle çilingirci çağırsın. 😁

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
glhjgfkdhjfgkdfgl eee kfdghlkdfhg napıcan dhggjhkjhjk şimdi lfghjfjhsjhgk sınavdan lfjdgskljfklgjfdkl kalma kjfhsghkjfd

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
glhjgfkdhjfgkdfgl eee kfdghlkdfhg napıcan dhggjhkjhjk şimdi lfghjfjhsjhgk sınavdan lfjdgskljfklgjfdkl kalma kjfhsghkjfd
sdufgkusgdfuy harbi uoydghouıygıohsıf noldu ushfuısfuı lan sgıuhsıuhuf şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Top Bottom