Neler Yeni

Benim psikolojim çok bozuldu ne yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
makksensei00
beyler 1-2 aydır iş bulamıyorum ve mental sağlıgım yerinde değil doktor tanısıyla birlikte bipolar,major depresyon,sosyal anksiyete,sinir,stres,tramvalar,tükenmişlik sendromu,dehb,gece terörü
bir ton şeyim var geceleri düşünmekten uyuyamıyorum son 1 haftadır kafama sıkmayı düşünüyorum ve hani bunu yakın zamanda yapıcam belki son yazım olucak son hatıra olucak bu forma ama bütün yöntemleri denedim ve bir çözüm bulamadım eğer diyeceğiniz bir şey varsa deyin yardım edin lütfen ya

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Fatih Öztütk
sadece sen kendine bak gerisini bosver her şey bir şekilde düzeliyor

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
...
Hocam lütfen sizinle yaşıtım ama sakın hayatınıza son vermeyi düşünmeyin çünkü ileride hala güzel şeyler görebilme şansınız var. En azından bir internet arkadaşı bulabilirsiniz değil mi? Yani genellikle sosyal anksiyete çeken insanlar bu gibi sitelerde arkadaş buluyorlar kendilerine dahası kendileri gibi insanlar bulup empati yapabiliyorlar... kulağa saçma mı geliyor yoksa?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
...
Hocam zor biliyorum. özellikle saydıklarınıza bakarsam imksanız bile diyebilirim. Ama her ne olursa olsun kendinize bir şey yapmayı aklınızdan geçirmeyin. Gerekirse saçma konular bile olsa buraya yazın. Sosyallik kesinlikle önemli. Kesinlikle durumunuzu işin uzmanına başvurun ve kesinlikle kendinize zarar vermeyi aklınızdan geçirmeyin.
İş aramaya devam edin.
Maddelere de başvurmayın.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Mehmetcan İvrendi
beyler 1-2 aydır iş bulamıyorum ve mental sağlıgım yerinde değil doktor tanısıyla birlikte bipolar,major depresyon,sosyal anksiyete,sinir,stres,tramvalar,tükenmişlik sendromu,dehb,gece terörü
bir ton şeyim var geceleri düşünmekten uyuyamıyorum son 1 haftadır kafama sıkmayı düşünüyorum ve hani bunu yakın zamanda yapıcam belki son yazım olucak son hatıra olucak bu forma ama bütün yöntemleri denedim ve bir çözüm bulamadım eğer diyeceğiniz bir şey varsa deyin yardım edin lütfen ya
Aynen Hocam Kendinizi Atın Öldürü* sonra tüm sevdikleriniz arka ızdan ağlasın göz yaşı döksük özellikle anne ve babanız Sağlık sorunları yaşayabilir Sizin yüzünüzden Eee sonra Hoş geldin Ahiret Geç cehennme ebedi yan misss (Gerçi genelde dini inancıbolan insan İntahar etmeye çalışmaz yani dini inancınız'da yoktur muhtmelen ama neyse)

Arkanızdayım sizi destekliyorum hocam aynı Bu sekil'de 2-3 Sorun yaşayınca Yok şöyle yok böyle dayanamıyom intiha* edecem vs. Çok iyi devam edin (sevgilisinden terk yiyen ergenler'de intihar etcem diyor Ma* çok sonuçta dünya'da)

Ben Yıllardır şiddet gördüm Ailem'den vs. Şiddet dediğimde tokat falan değil soğuk suda Hortum ile dövmek vs. Siz düşünün neyseki artık 18 yasında olduğum için ve kendileri'de artık biraz düzeldigi için şiddet görmüyorum ama şiddet gibi bir çok nedenden ötürü Travmalar geçirdim Psikolojik Sorunlarım var muhtmelen kabullenmek istemesemde Şizofreni/Sinir/Dikkat dağınıklığı bilmem ne bilmem ne vs. Bı ton şey var Hayatım desen Yok Yani Okuldan Eve Ev'den okula git gel özelliklede covid'din başlangıcından beridir hayatım böyle bu sene Mezuna kaldığım için full evdeyim sadece ekmeğe ve markete gidiyorum Ama Hayla İntihar etmedim Yasayıp gidiyorum İler'de hallederim haledemesemde s**'tir et gitsin Kafadındayım Yani

Size'de tavsiyem boş işler ve düşünceler ile uraşmayın kendinize bir amaç belirleyin ve o amaç için çaba gösterin ve hayatınıza devam edin

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Görkem çetinkaya
Psikologa git direk yillarca kendin cozmeye calisip mahvedersijln daha kotuye gider.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
1, 2 aydır diyorsun ben 2 yıl iş bulamadım. En sonunda sinirlenip fabrikaya girdim. Tavsiye edebilirim gir bi fabrikaya düzenli iş bulana kadar çalış.

Top Bottom