Ben youtube vanced kullaniyorum son sürümü yani 17.03.38 sürümü yükleyince böyle oluyordu bir önceki sürümü kullanıyorum uzun zamandır ama herhangi bir eksiği yok sorunsuz kullanıyorum öyle 1 yıldan uzun süredirarkadaşlar video açıyorum niye böyle oluyor bu anlamadım gitti
pc den hocam mobil değil yandex kullanıyorum olmuyordu bir süre geri başladı olmaya acaba gsb wifi mi yol açıyor kiBen youtube vanced kullaniyorum son sürümü yani 17.03.38 sürümü yükleyince böyle oluyordu bir önceki sürümü kullanıyorum uzun zamandır ama herhangi bir eksiği yok sorunsuz kullanıyorum öyle 1 yıldan uzun süredir
Arkadas bütün samimiyetiyle sanki baslıgı yazmısarkadaşlar video açıyorum niye böyle oluyor bu anlamadım gitti
O zaman herhangi bir bilgim yok böylesini ilk defa gördüm. Her videoda böylemi yoksa sadece bazılarında mı?pc den hocam mobil değil yandex kullanıyorum olmuyordu bir süre geri başladı olmaya acaba gsb wifi mi yol açıyor ki
Bu arada aklıma geldi bende bunun bi benzerini yasıyordum andiorid de oda soyle bişeydi bi oncek shorst un yarısı diger shorst takılı kalıyordubazılarında
Lan dert ortam djdkjd knk cözümü diyim sana ios a geç hiç oyle bi sorun olmadı bu arada andiorid yazmammın sebebide oyduo da oluyor
Eski dert ortam*Lan dert ortam djdkjd knk cözümü diyim sana ios a geç hiç oyle bi sorun olmadı bu arada andiorid yazmammın sebebide oydu
o sorun bazı telefonlarda yaşanıyor çok eski bir samsungda hiç yaşamadım meselaLan dert ortam djdkjd knk cözümü diyim sana ios a geç hiç oyle bi sorun olmadı bu arada andiorid yazmammın sebebide oydu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski dert ortam*
sayfayı yenilebenim ki pc de alooo dfglkfjnfdh