Merhabalar burnumda ben gibi bir şey var ama rengi pembe, kahverengi, siyah renklerine uymuyor geçen iğneyle koparayım dedim durmadan kanıyor ve rengi açık kahverengi gibimsi. Konuya gelelim koparılması ve durmadan kanaması normal mi?
değil hocam bir sağlık kuruluşuna danışıMerhabalar burnumda ben gibi bir şey var ama rengi pembe, kahverengi, siyah renklerine uymuyor geçen iğneyle koparayım dedim durmadan kanıyor ve rengi açık kahverengi gibimsi. Konuya gelelim koparılması ve durmadan kanaması normal mi?
Burnumdaki tırnak kadar boyu varHayır değil. Ben benimi aldırmıştım dikiş attılar kanın durması için, boyutuna göre de değişir tabi.
Burnumdaki tırnak kadar boyu var
S.a kardeşim birkaç soru sorabilir miyim? local anestezi altında kesilerek mi alındı? Alındıktan sonra dikiş izi kalıyor mu? Yaş kaç?Hayır değil. Ben benimi aldırmıştım dikiş attılar kanın durması için, boyutuna göre de değişir tabi.
S.a kardeşim birkaç soru sorabilir miyim? local anestezi altında kesilerek mi alındı? Alındıktan sonra dikiş izi kalıyor mu? Yaş kaç?
Bende aldırmayı düşünüyorum yaş 17 yüzümde var ve büyük maalesef ailem kesilerek alınmasına olumlu bakmıyor cevaplarsan sevinirim. En azından ikna etmeye çalışırım sayende.
Teşekkürler1- evet lokal anestezi
2- dikiş izi birazcık kalıyor ama kolay kolay görünmüyor
3- ben 20 yaşındayım ama 18 yaşındayken aldırmıştım
İğneyi batırtıktan 10 saniye sonra duruyor Ailem ilk başta yağ bezesi demişlerdi sizce doğru mudur?eğer hâlâ daha durmuyorsa ve çok kanıyorsa acile gitmrnizi öneririm dikiş atsınlar
Benim kanamam 10 saniye sonra duruyoraynısı bende oldu hocam benim kolumda vardı bendede durmadan kanadı doktora gittik onlar küçük bi dikiş atmışlardı
İğneyi batırtıktan 10 saniye sonra duruyor Ailem ilk başta yağ bezesi demişlerdi sizce doğru mudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim kanamam 10 saniye sonra duruyor