Neler Yeni

Benin koparılması ve durmadan kanaması normal mi

Ghosttunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enic
Merhabalar burnumda ben gibi bir şey var ama rengi pembe, kahverengi, siyah renklerine uymuyor geçen iğneyle koparayım dedim durmadan kanıyor ve rengi açık kahverengi gibimsi. Konuya gelelim koparılması ve durmadan kanaması normal mi?

Techno08

80+ Gold
Hayır değil. Ben benimi aldırmıştım dikiş attılar kanın durması için, boyutuna göre de değişir tabi.

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Bu tip şeylerle yüzleşmiş birini burada bulmanız pek mümkün değil gibi. Tam tarifini de belirtemediğinize göre en mantıklı tavsiye bir dermatologtan randevu almak kanımca.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
Merhabalar burnumda ben gibi bir şey var ama rengi pembe, kahverengi, siyah renklerine uymuyor geçen iğneyle koparayım dedim durmadan kanıyor ve rengi açık kahverengi gibimsi. Konuya gelelim koparılması ve durmadan kanaması normal mi?
değil hocam bir sağlık kuruluşuna danışı

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer
Et benlerini koparınca çok kanaması normal diye biliyorum ama sen git yine de çoksa bi doktora

Flokii

80+
Hayır değil. Ben benimi aldırmıştım dikiş attılar kanın durması için, boyutuna göre de değişir tabi.
S.a kardeşim birkaç soru sorabilir miyim? local anestezi altında kesilerek mi alındı? Alındıktan sonra dikiş izi kalıyor mu? Yaş kaç?
Bende aldırmayı düşünüyorum yaş 17 yüzümde var ve büyük (çok büyük değil) maalesef ailem kesilerek alınmasına olumlu bakmıyor cevaplarsan sevinirim. En azından ikna etmeye çalışırım sayende.

Techno08

80+ Gold
S.a kardeşim birkaç soru sorabilir miyim? local anestezi altında kesilerek mi alındı? Alındıktan sonra dikiş izi kalıyor mu? Yaş kaç?
Bende aldırmayı düşünüyorum yaş 17 yüzümde var ve büyük maalesef ailem kesilerek alınmasına olumlu bakmıyor cevaplarsan sevinirim. En azından ikna etmeye çalışırım sayende.

1- evet lokal anestezi
2- dikiş izi birazcık kalıyor ama kolay kolay görünmüyor
3- ben 20 yaşındayım ama 18 yaşındayken aldırmıştım

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Harun Duman
aynısı bende oldu hocam benim kolumda vardı bendede durmadan kanadı doktora gittik onlar küçük bi dikiş atmışlardı

Flokii

80+

Ghosttunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enic
eğer hâlâ daha durmuyorsa ve çok kanıyorsa acile gitmrnizi öneririm dikiş atsınlar
İğneyi batırtıktan 10 saniye sonra duruyor Ailem ilk başta yağ bezesi demişlerdi sizce doğru mudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısı bende oldu hocam benim kolumda vardı bendede durmadan kanadı doktora gittik onlar küçük bi dikiş atmışlardı
Benim kanamam 10 saniye sonra duruyor

Techno08

80+ Gold
İğneyi batırtıktan 10 saniye sonra duruyor Ailem ilk başta yağ bezesi demişlerdi sizce doğru mudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kanamam 10 saniye sonra duruyor

valla tam bilmiyorum hocam. İğne derken?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,850
Üyeler
167,896
Son üye
remosbtr
Top Bottom