Neler Yeni

BENQ 240HZ 0.5 MS NEDEN BU KADAR PAHALI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Merhaba arkadaşlar 240hz monitörlerde aklıma bir şey takıldı en çok tercih edilen profesyonel amaçlı oyunlar için kullanılan monitör olarak BENQ 240HZ 0.5 ms olan model öne çıkıyor. fiyatlar 8 bin tl ve üzerinde seyrediyor bunun bu kadar yüksek olmasının nedeni nedir acaba mesala 240hz olan başka bir monitör 5-6 bin tl iken 280hz asus benQ'dan daha ucuza bulunabiliyor.
Yani demek istediğim BENQ modelinin diğerlerinden fakrı ne ki bu kadar tercih ediliyor.

EXELANS23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf Çinar
Benq en başından beri bu piyasanın içinde olan alabileceğin en iyi marka diyebilirim e haliyle en iyi olunca da fiyatı tuzlu oluyor

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Benq bu işin Apple'ı gibi olduğundan premium muamelesi gibi fiyat belirliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Model at öyle bakalım. 240hz 0.5ms xl2546/k modelleri var TN panel. Hangi modelleri seçtiğinizi bütçenizi kullanım amacınızı söyleyin hep birlikte değerlendirelim

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Alienware AW2521 gibi bi model var ona bakın

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Model at öyle bakalım. 240hz 0.5ms xl2546/k modelleri var TN panel. Hangi modelleri seçtiğinizi bütçenizi kullanım amacınızı söyleyin hep birlikte değerlendirelim

Mesaj otomatik birleştirildi:

Alienware AW2521 gibi bi model var ona bakın
Knk ondan 2 kere aldım 2 sinde de ölü piksel çıktı

Son düzenleme:

GazzeliAtalay

80+ Bronze

Knk ondan 2 kere aldım 2 sinde de ölü piksel çıktı
Linkteki monitör bende de var. Fps oyunları için kullanıyorum. Ancak TN panele göre çok kaliteli olduğunu söylemek gerekiyor. Film ve farklı fps seçenekleri hazır bir şekilde mevcut. Kendi sitesinde e sporcuların renk ayarları vs var. Ben üründen çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı biraz fazla ama bu kaliteye verilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Linkteki monitör bende de var. Fps oyunları için kullanıyorum. Ancak TN panele göre çok kaliteli olduğunu söylemek gerekiyor. Film ve farklı fps seçenekleri hazır bir şekilde mevcut. Kendi sitesinde e sporcuların renk ayarları vs var. Ben üründen çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı biraz fazla ama bu kaliteye verilir
BENQ 240hz 0.5 olan kaç modeli var biliyor musun

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
Kardeşim bak hep merak ettiğim bir şeye değindin.
Sende ki BenQ, normal bir TN panele göre gözüne hangi panelmiş gibi bir renk canlılığı veriyor ve film, vs izlerken hiç pişman ettiriyor mu ? Yoksa yine de inadına IPS mi dersin

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Kardeşim bak hep merak ettiğim bir şeye değindin.
Sende ki BenQ, normal bir TN panele göre gözüne hangi panelmiş gibi bir renk canlılığı veriyor ve film, vs izlerken hiç pişman ettiriyor mu ? Yoksa yine de inadına IPS mi dersin
Valla hem 2k ips monitörüm hemde benq var😂 ama bazen film izlediğim olmuştu beni sarıyor monitör. Yine olsa yine alırdım

BENQ 240hz 0.5 olan kaç modeli var biliyor musun
Sonunda k olan ve olmayan. K olanı tavsiye ederim siyah kalitesi daha iyi olduğu için k olanı almak daha mantıklı

Wert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
C#,HTML,Java,Unreal Engine,
Bir arkadaşım MSI'ın Oculux NXG253R model monitörünün indirimini bekledi şuan piyasası 13k civarı kendisi yaklaşık 10,5k gibi bir paraya aldı 240hz ile 360 arasında çok fark oluyor şahsi fikrim benQ için 8k vermektense 10kya 360hz MSI almak daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,763
Üyeler
163,878
Son üye
keremschumacher
Top Bottom