Yok, 540 Hz oldukça işlevsel. Ali ağabey oldukça güzel anlatmış, incele derim:Useless diyebilir miyiz hocam
Usta onu da bi overclocklasana sana zahmet .75Hz kullanan ben
Overclockladım zaten,Ollleyy be!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Usta onu da bi overclocklasana sana zahmet .
Sen 540 Hz lik monitör alırsın CS 2 de 2, 3 el biriktirdiğin parayla AVP alıp kafanı çıkarır çıkarmaz karşıdaki hileci indirir seni he kardeşim 540 hz önce oyunlardaki hilecileri temizlesinler bunu alacağınıza gidin IPS 4K 144 hz alın gözleriniz bayram eder en azından.BenQ, ZOWIE XL2586X isimli 540Hz yenileme hızına sahip yeni bir oyuncu monitörünü duyurdu.!
E-spor oyuncuları için geliştirilen monitör, piyasadaki yüksek yenileme hızı sunan monitörlerden biri. 24.1 inç büyüklüğünde olan monitör, 1920x1080 piksel çözünürlüğe ve BenQ'nun Fast-TN olarak adlandırdığı TN panele sahip. TN paneller her ne kadar görüntü kalitesi konusunda zayıf olsalar da düşük tepki süreleri ve yüksek yenileme hızları sebebiyle profesyonel oyuncular tarafından sıklıkla tercih ediliyor.
@Abdullah Hacıgül ! bu monitörün incelemesini Türkiye'de ilk sen yap bence kimseye kaptırma!XL2586X 540Hz Fast-TN Gaming Monitor with DyAc 2 for Pro FPS Players | ZOWIE US
Dominate FPS games with ZOWIE's XL2586X 540Hz Fast-TN monitor. Best-in-class motion clarity, DyAc 2 technology, and Auto Game Mode. The tournament-ready display chosen by pro players.zowie.benq.com
CS2 oynayacaksan ve şöyle bir şey alıyorsan MM oynamazsın ki. Gider Faceit girersin.Sen 540 Hz lik monitör alırsın CS 2 de 2, 3 el biriktirdiğin parayla AVP alıp kafanı çıkarır çıkarmaz karşıdaki hileci indirir seni he kardeşim 540 hz önce oyunlardaki hilecileri temizlesinler bunu alacağınıza gidin IPS 4K 144 hz alın gözleriniz bayram eder en azından.
Faceit alanlar bu oyunun bağımlıları bende CS bağımlılığı yok arada zevkine girip oynuyorum sürekli aynı oyun sıkıyor beniCS2 oynayacaksan ve şöyle bir şey alıyorsan MM oynamazsın ki. Gider Faceit girersin.
Gördüğüm en boş yorum olabilir 50 serisi ve 40 süper serisi gelince ne degisecek acaba? Daha birde ortalama olacak demis. Komik adamsın vallaRTX 40 SUPER serisi geliyo ve bence gerekli olucak. Ve 2024 ün sonlarına doğru RTX 50 serisinin çıkıcağı düşünülüyor. Şu an için çok fazla ama 1-2 yıl için ortalama bi monitör olucak