Neredeyse 5000TL'ye 144Hz TN Panel monitör mü alacaksın?
Arkadaşlar oyun oynamak için monitör alacağım benq zowie xl2411k hoşuma gitti özellikle dyac teknolojisi fakat g sync yada freesync olmadığını gördüm sorun olurmu görüntü yırtılması vs görüşlerinizi almak istiyorum
ikinci eli düşünülebilir ama TN'panelin devrinin kesinlikle bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Benq vazgeçemedi şu TN panel sevdasından Rekabetçi oyunlarda da VA panel ile o kadar fark olacağını sanmıyorum.sıfır alınmazda 2.el alınır 1500 almıştı geçen sene arkım sıfır şşuan 2 civarı piyasası 2. elde
ghosting oranı efsane bunda ya yok gibi bişey(benq)Al abi 24 inç Ips Panel mis gibi monitör. Daha iyileri de vardır belki kullanıyorum diye bunu attım.![]()
Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.967,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ikinci eli düşünülebilir ama TN'panelin devrinin kesinlikle bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Benq vazgeçemedi şu TN panel sevdasından Rekabetçi oyunlarda da VA panel ile o kadar fark olacağını sanmıyorum.