Merhaba, adım Burak. 17 yaşındayım. Bir işte çalışıyorum ve boş kalan zamanlarımı oyun oynayarak değerlendiriyorum. Beraber oyun oynayacak bir arkadaşa sahip değilim. çok uzun zamandır oyunları tek başıma oynuyorum ve bu durumdan gerçekten sıkıldığımı söyleyebilirim. Başlıkta da belirttiğim gibi saygılı ve samimi bir yoldaş arıyorum. Bu aralar boş kalan vaktimin çok büyük bir kısmını APEX Legends'a veriyorum. İlk başlarda tek başıma oynarken çok zevk alıyordum fakat bir süre sonra takımıma gelen rastgele oyuncularla rahat bir şekilde bilgi alışverişi gerçekleştiremediğimizi fark ettim. Bu durum da benim APEX Legends'dan aldığım zevki birazcık baltalıyordu. Farklı oyunlar oynuyorsanız ve oynarken çok keyif alıyorsanız beraber deneyebiliriz veya APEX'e yeni başlayacak olanlarla beraber oynayarak oyunu daha iyi bir şekilde öğrenebiliriz. Şunu da söyleyeyim, Oyundaki rank, rütbe, seviye tarzı derecelendirmelerin benim tarafımda pek önemi yok. Oyunlar eğlence içindir. Eğlenemedik diye birbirimizi kırmak da çok saçma bir davranış.(LoL oynamıyorum)