Neler Yeni

Beraber oyun oynayacağımız saygılı ve samimi bir arkadaş arıyorum

Carwestra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Erkol
Biraz karışık bir oyun, 50 saate falan çözebiliyorsunuz. "Kafam karışmaz" derseniz girebiliriz :D
50 saat gerçekten benim için çok fazla :D. akşam eve geldiğimde maksimum 3 saat takılabiliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10,044
İsim
Diyarhan

Bura.K

80+ Silver
50 saat gerçekten benim için çok fazla :D. akşam eve geldiğimde maksimum 3 saat takılabiliyorum.
Vallahi hocam bende başka oyun yok, 1 oyun barındırıyorum bilgisayarda. Oyunda zaman "tık" deyince de geçmiyor, yani günler falan var. Oyuna başlayınca nereden baksanız multi olarak 7-8 saat oynamanız gerek. Zaman konusu sıkıntı olmuş biraz. Belki başka oyun bulursam orada takılırız, etiketlerim :)

Carwestra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Erkol
Vallahi hocam bende başka oyun yok, 1 oyun barındırıyorum bilgisayarda. Oyunda zaman "tık" deyince de geçmiyor, yani günler falan var. Oyuna başlayınca nereden baksanız multi olarak 7-8 saat oynamanız gerek. Zaman konusu sıkıntı olmuş biraz. Belki başka oyun bulursam orada takılırız, etiketlerim :)
Tamamdır:). konuyu takipteyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adını ver ekleyeyim

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,390
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Merhaba, adım Burak. 17 yaşındayım. Bir işte çalışıyorum ve boş kalan zamanlarımı oyun oynayarak değerlendiriyorum. Beraber oyun oynayacak bir arkadaşa sahip değilim. çok uzun zamandır oyunları tek başıma oynuyorum ve bu durumdan gerçekten sıkıldığımı söyleyebilirim. Başlıkta da belirttiğim gibi saygılı ve samimi bir yoldaş arıyorum. Bu aralar boş kalan vaktimin çok büyük bir kısmını APEX Legends'a veriyorum. İlk başlarda tek başıma oynarken çok zevk alıyordum fakat bir süre sonra takımıma gelen rastgele oyuncularla rahat bir şekilde bilgi alışverişi gerçekleştiremediğimizi fark ettim. Bu durum da benim APEX Legends'dan aldığım zevki birazcık baltalıyordu. Farklı oyunlar oynuyorsanız ve oynarken çok keyif alıyorsanız beraber deneyebiliriz veya APEX'e yeni başlayacak olanlarla beraber oynayarak oyunu daha iyi bir şekilde öğrenebiliriz. Şunu da söyleyeyim, Oyundaki rank, rütbe, seviye tarzı derecelendirmelerin benim tarafımda pek önemi yok. Oyunlar eğlence içindir. Eğlenemedik diye birbirimizi kırmak da çok saçma bir davranış.(LoL oynamıyorum)
Oynamak isterdim ama bilgisayarım yok

Top Bottom