Berat albayrak'ın açıklamaları

Doğrumu sizce

• Bence sanayi hakında doğru olabilir ama ekonomi hala kötü

Oylar: 19 55.9%
  • Bence doğru deyil

Oylar: 15 44.1%

• Oy kullanan toplam üye
    34

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,044
Berat albayrak:Türkiye Sanayi üretiminde OECD'de 1. dünayada 2.
OECD ülkeleri. Türkiye, ABD, Avusturya, Kanada, Fransa, Hollanda, Lüksemburg, Almanya, İtalya, İngiltere, Belçika, Danimarka, İrlanda, Yunanistan, İsviçre, İsveç, İspanya, İzlanda, Norveç, Portekiz
OECD nedir:Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü bazen de İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı, uluslararası bir ekonomi örgütüdür

OECD ülkeleri. Türkiye, ABD, Avusturya, Kanada, Fransa, Hollanda, Lüksemburg, Almanya, İtalya, İngiltere, Belçika, Danimarka, İrlanda, Yunanistan, İsviçre, İsveç, İspanya, İzlanda, Norveç, Portekiz
OECD nedir:Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü bazen de İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı, uluslararası bir ekonomi örgütüdür
sanayi hakkında söyledikleri doğru olma ihtimali yüksek
ama ekonomi iyi değil

Gene dolar artacak bu açiklama yaptigina göre

Seni sanayiye verecem dedikleri için sanayide 1.yiz oley :D

oecd verilerine baktım ama böyle bir ranking yok özellikle sitesinden baktım bulan bir yaksın beni merak ettim

Onu bunu boşver vergiler yüzünden İphone 12 alamicaz yhaaa vergiler yok mu o vergiler bitiriyo bizi her ay 5k veriyorum devlete

Hangi sanayi la nerdeymiş o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri