Neler Yeni

Berbat türk telekom internetime ne yapabilirim

LRXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
Uzun zamandır türk telekom kullanıyorum uzun zamandırda şikayetçiyim o kadar düşük hızar veriyorki yüzlerce kez müşteri temsilcisini arayıp düzelttirmemize rağmen hala böyle ben bu internetimi değiştiriyeyim ne yapamam gerek paket yükseltmek istesem nasıl yaparım veya alt yapıma nasıl bakarım şuanki internetimin kötülüğünü şöyle açıklayım saatlerce açık bıraktım gta insin diye sadece 8gb inmiş
Ekran Görüntüsü (760).png

Buna hangi yolla çözebilirim?

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
İlk önce altyapını sorgulamalısın. Şu iki siteye adresini girerek çıkan sonuçları buraya atar mısın?

Sizin bağlantı şekliniz sanırsam ADSL. Çıkan sonuçlar yüksek ihtimalle VDSL portuna göre çıkar. Yani daha yüksek hızlar gösterir. İnternet sağlayıcınızı değiştirip; sizin adresinizde boş VDSL portu var mı diye sorun. Var ise o sağlayıcıya geçip VDSL portu ile bağlanırsanız testlerde çıkan hızları alırsınız.

LRXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler türk telekomda bu saatten sonra bir şey olmayacak gibi açıkçası millenicomdan biraz korkuyorum çok bilinmeyen yeni bir marka yayın açmaya planlıyorum iyi bir internete ihtiyacım var geçebilirsen türkcelle geçicem yada çok önerirseniz oda olabilir sonuçlar şu şeklde :

Ekran Görüntüsü (763).png

Ekran Görüntüsü (764).png

İlk önce altyapını sorgulamalısın. Şu iki siteye adresini girerek çıkan sonuçları buraya atar mısın?

Sizin bağlantı şekliniz sanırsam ADSL. Çıkan sonuçlar yüksek ihtimalle VDSL portuna göre çıkar. Yani daha yüksek hızlar gösterir. İnternet sağlayıcınızı değiştirip; sizin adresinizde boş VDSL portu var mı diye sorun. Var ise o sağlayıcıya geçip VDSL portu ile bağlanırsanız testlerde çıkan hızları alırsınız.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler türk telekomda bu saatten sonra bir şey olmayacak gibi açıkçası millenicomdan biraz korkuyorum çok bilinmeyen yeni bir marka yayın açmaya planlıyorum iyi bir internete ihtiyacım var geçebilirsen türkcelle geçicem yada çok önerirseniz oda olabilir sonuçlar şu şeklde :

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Önemli değil. Millenicom kullanan çok kişi var aslında memnun çoğu kişi ama ben kullanmadığım için bir şey söyleyemem. TurkNet'e de bakabilirsiniz İstanbul'da iseniz. Nereye geçerseniz geçin VDSL portu isteyin ama. Yoksa yine aynı hızları alırsınız. Tarifeyi de bütçenize göre ayarlarsınız.

LRXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önemli değil. Millenicom kullanan çok kişi var aslında memnun çoğu kişi ama ben kullanmadığım için bir şey söyleyemem. TurkNet'e de bakabilirsiniz İstanbul'da iseniz. Nereye geçerseniz geçin VDSL portu isteyin ama. Yoksa yine aynı hızları alırsınız. Tarifeyi de bütçenize göre ayarlarsınız.
Aslında bütçe çok önemli değil ankarada yaşıyorum millenicomla türknet iyi internetler bildiğim kadarıyla birkaç arkadaşım kullanıyor internetleri çok iyi ama biraz korkuyorum yayıncılar genellikle superonline kullanıyor o yüzden bir tereddütte kaldım

Bina biraz eski büyük ihtimal VDSL portu varmıdır bilmiyorum inşallah vardır öbür türlü anladğım kadarıyla internetim aynı kalıcak

Top Bottom