Neler Yeni

Berber dramı nolur yardım edin zor durumdayım

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Oğlum adam demiş kekoya benzersin diye. kalsaydı öyle
@COMANDANTE knk annem sussun diye yaptım zaten isterseniz foto da atayım varya öyle böyle değil harbi güzel olnuştu ilk defa saçım
bu fotonun 2. sayfadaki gibi düşünün aynısının siyahi az kısası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlattığın tarz bu oluyor ama bu keko değil D:

Alıntıyı görüntüle
lan knk böyle değil işte https://store.donanimhaber.com/6f/3b/c6/6f3bc665f4dbf5774ebbcbe066e26637.jpg illa fotosunu mu atam bu olum işte

Ak'f

80+ Bronze
@COMANDANTE knk annem sussun diye yaptım zaten isterseniz foto da atayım varya öyle böyle değil harbi güzel olnuştu ilk defa saçım

lan knk böyle değil işte https://store.donanimhaber.com/6f/3b/c6/6f3bc665f4dbf5774ebbcbe066e26637.jpg illa fotosunu mu atam bu olum işte
Foto yollasana bro nasıl kekoya dönmüş olabilirsin ki saçma :d

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Ben bu modeli biliyorum çok güzel gözüküyor. Neyse ya sorun etme 1 aya kadar saçın uzar istediğin gibi tekrar yaparsın. O zamana kadar şapka tak bence.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
pekala pazartesi berbere gidebiliyorsan erkenden hallet derim düzeltirsinde saçı erkenden
bere,şakpka (Kısaca saçını tamamen kapatacak bişi tak) Ama sakın çıkarma
olum birsürü kız ayarladım vücüt yapıp *** böyle gitsem hepsi engel atar 1 saat arayla hepsine randevu verdim akşama kadar ataköydeyim :DD hep onlar mı bizi küçük düşürücek sevdiğim kız beni küçük düşürdüğünden beridir kötü kızlardan böyle intikam alıyorum hepsi de köpeğim oluyor biliyorum kötü ama bana yaptıklarını bilseniz öldürürsünüz :/

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Arkadaşlar bilen bilir batuhan büyükakkan bir ara saçını koreli gibi yana ayırıyordu ya bende ona özendim gittim adama gösterdim abi yap dedim adam da yaotı neyse yakıştı da baya benzedi ablama attım fotoyu yanları aldır biraz daha dedi bende abi al dedim adam dedi ki dışarıdaki kekoyu göstererek kardeşim bak buna benzersin dedi bende annem sussun diye abi yap sen dedim sonra adam yaptı bende gözlüklüyüm bitene kadar göremedim abi eve bir geldim bildiğin kekoyum aşırı kötü olmuş yanlar ense 1e vurmuş üst uzun pazartesi de 3-4 kızla buluşayım diye yaptım ne olur taktik verin nası kapatabilirim aklıma sadece şapka takmak geliyor
peruk tak :))))

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
olum birsürü kız ayarladım vücüt yapıp *** böyle gitsem hepsi engel atar 1 saat arayla hepsine randevu verdim akşama kadar ataköydeyim :DD hep onlar mı bizi küçük düşürücek sevdiğim kız beni küçük düşürdüğünden beridir kötü kızlardan böyle intikam alıyorum hepsi de köpeğim oluyor biliyorum kötü ama bana yaptıklarını bilseniz öldürürsünüz :/
benden bu kadar geliyor
İnşallah bir yol bulursun
sonuçta zamanıda geriye alamıyoruz

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Kardeş berberler gösterdiğin fotodaki gibi yapamaz. Sadece uzunluğunu ayarlar şeklini sen verirsin :D

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Bere tak bere.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Top Bottom