Doğrudur ben 3 yıl aldım o yüzden bide ona veresim gelmedi bu ara oyunlar çok patlıyor gibi malumEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde 40 dolar olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Starfield'ı sömürmek uzun zaman alır 2-3 ayda biteiblecek bir oyun gibi durmuyor en mantıklısı satın almak. Ki çıktığı zaman da game pass yine zamlanır bence.
bende alacaktım ama önce oyun çıksın videolara bakıp karar vereceğimAlıntıyı görüntüle
Yapıştırdık bakalım inşallah düzgün çıkar.
Zam gelicek muhtelen yaz indirimleri bitince haberin olsun.bende alacaktım ama önce oyun çıksın videolara bakıp karar vereceğim
gamepass al 1 ay oyna çık en iyisiStarfield çıkmadan zam yer mi acaba ?
zam gelsin oyun çıkmış olsa alırdım ama oyun çıkamdan almak istemiyorum belki pişman olrum alırsamZam gelicek muhtelen yaz indirimleri bitince haberin olsun.
zam gelsin oyun çıkmış olsa alırdım ama oyun çıkamdan almak istemiyorum belki pişman olrum alırsam
oyun çıkınca 2 hafta içinde de iade ediyorsam iyi sepetim şuan 2400 tl hangi oyunların yerine almalıyım bilemedim. Elden ring, spider man miles morales, gta 5 ve assassin's creed valhalla kesin alacağım diğerlerinden hangielrini çıkarıyım sepetten en fazla 2300 harcayabilirim starfield ile birlikteÖN SİPARİŞ EDİLMİŞ ÜRÜNLERDE İADE
Steam üzerinden bir ürünü ön sipariş ettiğinizde (ve bu ürün için gerekli ödemeyi yaptığınızda), ürünün satışa çıkış tarihine kadar istediğiniz zaman iade talebinde bulunabilirsiniz. Standart 14 gün/2 saat kuralı, oyunun çıkış tarihinden itibaren yine geçerli olacak.
Şöyle bir yazı okudum hala geçerliyse ön sipariş vermekte mantıklı oyun çıktıktan sonra oynanış videoları izlenip karar verilebilir.
Tamemen oynadığın oyun türlerine bağlı saydığın oyunlara starfield de ekleyince 2200 filan yapıyor sanırımoyun çıkınca 2 hafta içinde de iade ediyorsam iyi sepetim şuan 2400 TL hangi oyunların yerine almalıyım bilemedim. Elden ring, spider man miles morales, gta 5 ve assassin's creed valhalla kesin alacağım diğerlerinden hangielrini çıkarıyım sepetten en fazla 2300 harcayabilirim starfield ile birlikte
Sepet bu şekilde Elden ring, spider man miles morales, gta 5 ve assassin's creed valhalla hariç hangilerini çıkrıyım sepettenTamemen oynadığın oyun türlerine bağlı saydığın oyunlara starfield de ekleyince 2200 filan yapıyor sanırım