Neler Yeni

Bethesda ve CAPCOM Oyunlarına Zam Yolda

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Cs +1000₺ 1500₺ olmadan oyunlara geri dönmem.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

BabaVoss7

80+ Silver
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde 40 dolar olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Starfield'ı sömürmek uzun zaman alır 2-3 ayda biteiblecek bir oyun gibi durmuyor en mantıklısı satın almak. Ki çıktığı zaman da game pass yine zamlanır bence.
Doğrudur ben 3 yıl aldım o yüzden bide ona veresim gelmedi bu ara oyunlar çok patlıyor gibi malum

• Beğen

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Screenshot_20230712_150049.jpg

Yapıştırdık bakalım inşallah düzgün çıkar.

• Beğen

Cihangir

80+ Gold
  • Beğen

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM

Cihangir

80+ Gold
Zam gelicek muhtelen yaz indirimleri bitince haberin olsun.
zam gelsin oyun çıkmış olsa alırdım ama oyun çıkamdan almak istemiyorum belki pişman olrum alırsam

• Beğen

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
zam gelsin oyun çıkmış olsa alırdım ama oyun çıkamdan almak istemiyorum belki pişman olrum alırsam

ÖN SİPARİŞ EDİLMİŞ ÜRÜNLERDE İADE​

Steam üzerinden bir ürünü ön sipariş ettiğinizde (ve bu ürün için gerekli ödemeyi yaptığınızda), ürünün satışa çıkış tarihine kadar istediğiniz zaman iade talebinde bulunabilirsiniz. Standart 14 gün/2 saat kuralı, oyunun çıkış tarihinden itibaren yine geçerli olacak.

Şöyle bir yazı okudum hala geçerliyse ön sipariş vermekte mantıklı oyun çıktıktan sonra oynanış videoları izlenip karar verilebilir.

• Beğen

Cihangir

80+ Gold

ÖN SİPARİŞ EDİLMİŞ ÜRÜNLERDE İADE​

Steam üzerinden bir ürünü ön sipariş ettiğinizde (ve bu ürün için gerekli ödemeyi yaptığınızda), ürünün satışa çıkış tarihine kadar istediğiniz zaman iade talebinde bulunabilirsiniz. Standart 14 gün/2 saat kuralı, oyunun çıkış tarihinden itibaren yine geçerli olacak.

Şöyle bir yazı okudum hala geçerliyse ön sipariş vermekte mantıklı oyun çıktıktan sonra oynanış videoları izlenip karar verilebilir.
oyun çıkınca 2 hafta içinde de iade ediyorsam iyi sepetim şuan 2400 tl hangi oyunların yerine almalıyım bilemedim. Elden ring, spider man miles morales, gta 5 ve assassin's creed valhalla kesin alacağım diğerlerinden hangielrini çıkarıyım sepetten en fazla 2300 harcayabilirim starfield ile birlikte

• Beğen

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
oyun çıkınca 2 hafta içinde de iade ediyorsam iyi sepetim şuan 2400 TL hangi oyunların yerine almalıyım bilemedim. Elden ring, spider man miles morales, gta 5 ve assassin's creed valhalla kesin alacağım diğerlerinden hangielrini çıkarıyım sepetten en fazla 2300 harcayabilirim starfield ile birlikte
Tamemen oynadığın oyun türlerine bağlı saydığın oyunlara starfield de ekleyince 2200 filan yapıyor sanırım

• Beğen

Cihangir

80+ Gold
Tamemen oynadığın oyun türlerine bağlı saydığın oyunlara starfield de ekleyince 2200 filan yapıyor sanırım
Sepet bu şekilde Elden ring, spider man miles morales, gta 5 ve assassin's creed valhalla hariç hangilerini çıkrıyım sepetten

Ekler

• Steam Sepet.PNG
    Steam Sepet.PNG
    199 KB · Hit: 38
  • Steam Sepet 1.PNG
    Steam Sepet 1.PNG
    227.2 KB · Hit: 34
  • Steam Sepet 2.PNG
    Steam Sepet 2.PNG
    140 KB · Hit: 41
  • Beğen

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
doom listemde yoktu şimdi ekleyeceğim deluxe mü düz sürüm mü alıyım ayrıca ghostrunner tarzını da severim dlc önerin var mı

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,626
Üyeler
163,859