Bets10 Kumar Sitesi Güvenilir Mi?

arkadaşlar arkadaşım bu siteden 200 TL ile girip crash oynuyarak 2k yaptı sonra 2k yaptığı parayı 50milyar yaptı çok iyi para katladı borçlarını ödedi banada saolsun 3 milyar attı önemli olanlar bunlar deyil kimliğine kadar verdi onaylattırdı 1 gün arayla parasını parça parça çekti papara üzerinden sonra kendi yapı kredi kartına aktardı uzun lafın kısası kimlik bilgilerimizle ilerde sıkıntı olurmu yoksa bu sitede baya bi zaman geçirmeyi düşünüyorum.
site: https://www.691bets10.com/tr vpn ile giriliyor.
Hem Tc Kimlik istemesinden hem de yasal olmamasından bulaşmanızı önermem

ben kullanıyorum bu zamana kadar hiç bir şey olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kuzenim de 500tl kazanmış

İlla papara ile yatırman gerekmiyor eskiden 50 TL ile yatırabiliyordun zamlandı pep ile 50 TL yatır denemen için
Kimlik olayı olmasaydı iyi olabilirdi benim için 50k da çok güzel para

Bilgi içinde saolun

Kimlik olayı olmasaydı iyi olabilirdi benim için 50k da çok güzel para

Bilgi içinde saolun
nesinede kimlik istiyor

Instagramda cikan 500 TL yatirdim 500.848.338 kazandim diyen tipler gibisin
ALLAH senden razı olsun senin sayende borçlarımı ödedim kendime ev telefon aldım instagram idda tipleri:kekw:

Açık açık diyorum bu konuyu açan art niyetli senin verdigin 200 lira ile adam ne kazandida sana 50 milyar kazandirdi kimse babasinin hayrina bu zamanda 10 lira vermez yanlis bilmiyorsam 7 yila kadar hapis cezasi var bu paralar terör örgütüne finansman olarak kullaniliyor olabilir.

Açık açık diyorum bu konuyu açan art niyetli senin verdigin 200 lira ile adam ne kazandida sana 50 milyar kazandirdi kimse babasinin hayrina bu zamanda 10 lira vermez yanlis bilmiyorsam 7 yila kadar hapis cezasi var bu paralar terör örgütüne finansman olarak kullaniliyor olabilir.
200 TL harçlık attı banada cocuk cok fena katlıyor 30 milyar kredi borcunu kapattı

Kumar Önermem.
Kimseye göre yatırım da yapmayın.
tabii ki riski alanlara bişi demem ama Uyarayım.
Crash olayı çok basit yüksek basıp direk çekerek katladı kendisinde gösterdi biraz sistem. Basit ama kimlik bilgilerinden dolayı vazgeçtim şimdilik bakalım

Valla kendi arkadaşına reel 7 k vermiş borcunu kapattın diye bizde sanaldan 5 senelik arkadaşız sağolsun 200 TL atmış fazlasını istemek olmaz hiç yoktan

Son düzenleme:
Geri