Neler Yeni

Better Discord Yasakmı?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Enes
Better DC yasakmı?

Kerem gök

80+ Silver
"sözde" yasak ama kullanınca ban atmıyor, önerim Vencord kullanmandır. vencord daha iyi

Zexius

80+ Bronze
Şunuda söylemek gerekirs eklediğiniz programlar 3.parti olacağı için arkada mining bile yapsalar ruhunuz duymayabilir o yüzden ben tavsiye etmiyorum.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yasak kimseye ban atılmıyor ama benim mesela 2016 hesapım var riske atmaya değmez bir bakarsın işsiz bir mod ban atar hesapın puf olur
Benim o konuda kafam rahat ana hesap ban yese bile 2018 de ana hesaptan 20 gün sonra açtığım yan hesabım var

Zexius

80+ Bronze
yok öyle bir olay, hepsi açık kaynak
Vencord sahibimisiniz? değilsiniz betterdiscord sahibi misiniz değilsiniz? sahibi olmadığınız iki tavsiyeyle indirdiğiniz yazılım programlarının güvencesini bu kadar net nasıl söyleyebiliyorsunuz bilmiyorum hepsi açık kaynaksa göster açık kaynakları bakalım dostum

Kerem gök

80+ Silver
Vencord sahibimisiniz? değilsiniz betterdiscord sahibi misiniz değilsiniz? sahibi olmadığınız iki tavsiyeyle indirdiğiniz yazılım programlarının güvencesini bu kadar net nasıl söyleyebiliyorsunuz bilmiyorum hepsi açık kaynaksa göster açık kaynakları bakalım dostum

Zexius

80+ Bronze
Bir süre sonra mining yapılmayacağının garantisini sunabilir misin? peki dostum onuda söyler misin ben yazılımdan anlayan bir insan değilim bilemem ama aşikar sizinde bildiğinizi düşünmüyorum o yüzden babanızın firması olmadığınıda sayarsak çok yanlış bir yorum.

Kerem gök

80+ Silver
Bir süre sonra mining yapılmayacağının garantisini sunabilir misin? peki dostum onuda söyler misin ben yazılımdan anlayan bir insan değilim bilemem ama aşikar sizinde bildiğinizi düşünmüyorum o yüzden babanızın firması olmadığınıda sayarsak çok yanlış bir yorum.
sen ahrazsın galiba? her güncellemede gir kodlara bak :pepega: :pepega:
Mesaj otomatik birleştirildi:

buyur

Top Bottom