Yasak kimseye ban atılmıyor ama benim mesela 2016 hesapım var riske atmaya değmez bir bakarsın işsiz bir mod ban atar hesapın puf olurBetter DC yasakmı?
BD sık sık crash yiyiyor, ve vencord daha çok özelliğe sahipNe farkları var?
Benim o konuda kafam rahat ana hesap ban yese bile 2018 de ana hesaptan 20 gün sonra açtığım yan hesabım varYasak kimseye ban atılmıyor ama benim mesela 2016 hesapım var riske atmaya değmez bir bakarsın işsiz bir mod ban atar hesapın puf olur
yok öyle bir olay, hepsi açık kaynakŞunuda söylemek gerekirs eklediğiniz programlar 3.parti olacağı için arkada mining bile yapsalar ruhunuz duymayabilir o yüzden ben tavsiye etmiyorum.
Vencord sahibimisiniz? değilsiniz betterdiscord sahibi misiniz değilsiniz? sahibi olmadığınız iki tavsiyeyle indirdiğiniz yazılım programlarının güvencesini bu kadar net nasıl söyleyebiliyorsunuz bilmiyorum hepsi açık kaynaksa göster açık kaynakları bakalım dostumyok öyle bir olay, hepsi açık kaynak
Vencord sahibimisiniz? değilsiniz betterdiscord sahibi misiniz değilsiniz? sahibi olmadığınız iki tavsiyeyle indirdiğiniz yazılım programlarının güvencesini bu kadar net nasıl söyleyebiliyorsunuz bilmiyorum hepsi açık kaynaksa göster açık kaynakları bakalım dostum
Bir süre sonra mining yapılmayacağının garantisini sunabilir misin? peki dostum onuda söyler misin ben yazılımdan anlayan bir insan değilim bilemem ama aşikar sizinde bildiğinizi düşünmüyorum o yüzden babanızın firması olmadığınıda sayarsak çok yanlış bir yorum.GitHub - Vendicated/Vencord: The cutest Discord client mod
The cutest Discord client mod. Contribute to Vendicated/Vencord development by creating an account on GitHub.github.com
sen ahrazsın galiba? her güncellemede gir kodlara bakBir süre sonra mining yapılmayacağının garantisini sunabilir misin? peki dostum onuda söyler misin ben yazılımdan anlayan bir insan değilim bilemem ama aşikar sizinde bildiğinizi düşünmüyorum o yüzden babanızın firması olmadığınıda sayarsak çok yanlış bir yorum.
Laflarına dikkat edersen sevinirim babanın firması değil bu güvenilir bir şey değil bu yazılımlarsen ahrazsın galiba? her güncellemede gir kodlara bak