Neler Yeni

Better Discord Yasakmı?

Kerem gök

80+ Silver
Laflarına dikkat edersen sevinirim babanın firması değil bu güvenilir bir şey değil bu yazılımlar
ama harbiden okuma bilmiyorsun, sana kod atıyorum hala güvenilir yazılımlar değil diyorsun. neyse. :kekw:🤣 :kekw: 🤣 ha evet haklısın babamın firması değiller vencord benim firmam

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna
vencord kullaniyorum ayda 1 bozuluyo bastan kurman gerekiyo onun disinda guvenilir

Zexius

80+ Bronze
Uygunsuz davranış

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yasin
Gider vanguard hile algılar banlar sonra uğraşamam HWID kaldırmakla.

Zexius

80+ Bronze
o zaman biliyorsan kodlara gir bak? içinde zararlı kod gördün mü
Dayı bide gidip rapor mu attın ne zavallısın la sen :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman biliyorsan kodlara gir bak? içinde zararlı kod gördün mü
Hesap kapanınca yenisini açmak bedava haberin olsun yani kanka öyle uyarı atıp gülücük atarak klavye delikanllığı yapmak yerine gel suratıma konuş kanka çünkü gerçekten çok komik görünüyorsun :D

Kerem gök

80+ Silver
Dayı bide gidip rapor mu attın ne zavallısın la sen :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesap kapanınca yenisini açmak bedava haberin olsun yani kanka öyle uyarı atıp gülücük atarak klavye delikanllığı yapmak yerine gel suratıma konuş kanka çünkü gerçekten çok komik görünüyorsun :D
forumda yalan, yanlış info veren millete saldıran sensin ama rapor alınca alınca rahatsız oluyorsun :hackerman: :hackerman: :pepega: :pepega:

Zexius

80+ Bronze
forumda yalan ve yanlış info veren sensin ama rapor alınca alınca rahatsız oluyorsun :hackerman: :hackerman: :pepega: :pepega:
Yalan yanlış mı gelecekte ne olacağını bilmeden 3.parti bir yazılımı savunan sensin kanka ne anlatıyorsun? burda neyin afra tafrasını yapıyorsun yanına 1 tane türk bayraklı milliyetçi ülkü ocağından aldın 14 yaşına yeni girmiş adamla iki rapor atınca kendini havalı mı zannettin :D yazık sana sana diyecek bir şey bulamıyorum

Kerem gök

80+ Silver
Yalan yanlış mı gelecekte ne olacağını bilmeden 3.parti bir yazılımı savunan sensin kanka ne anlatıyorsun? burda neyin afra tafrasını yapıyorsun yanına 1 tane türk bayraklı milliyetçi ülkü ocağından aldın 14 yaşına yeni girmiş adamla iki rapor atınca kendini havalı mı zannettin :D yazık sana sana diyecek bir şey bulamıyorum
uzaklaştırılmıştır iyi forumlar (y):peepokalp:

Top Bottom