Neler Yeni

Ev sahibi kirayı 7.000 den 12 bin yaptı

kratosyiu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
berat
Hocam Nişantaşı'nda 12K kira bide 2+1 Yani gayet uygun gibi ben bir sorun göremedim fiyat Konusun'da sonuçta yanlış bilmiyorsam Zengin semti zenginden kastım cok iyi gelirleri olanların oturduğu yer

Tek sorun deden neden kira alıyor??? Yani Eğer Anne Tarafındaysan Belki Alabilir Ama Baba tatafından'sa deden Kura alması çok garip geldi İnsanlık bitmiş harbi
saolda mizah için yazdm

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
Mehmetcan İvrendi
anne tarafında kira almasını sağlayan şeyi anlayamadım tam
Hocam Genel'de türk halkında bu tarz bir zihniyet var şimdi evi geçindirmesi gereken kişi genelde erkek olarak kabul edildiği için Eğer Ev erkek tarafınınsa zaten sorun olmaz verir Ona Ailesini geçirmesi için ama kızı verince erkekten onu geçindirmesini beklerler tabi yine çok ucuza Kiraya verirler ama Sonuçta kira alırlar yani hocam genelde yeni nesili saymaz istek ev'de en çok borca giren ama normal borç değil daha çok Kumar vs. Gibi Kötü Şeylerden vs. Borca giriyorlar vs. Yada aldatırsa boşanırsa vs. Ev yabancıya kalmasın diye Bir nevi ev elden gitmesin Yabancı birine vs. Gibi bı algı vs. Var tam anlatamadım ama zaten tahmin ediyorsunuz dur

Not: Ben 2 türlüde kira alınma taraftarı değilim zaten yanlış anlamışsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,978
Üyeler
164,079
Son üye
Metehacalk
Top Bottom