Neler Yeni

Beyaz Kasa Fanı - Asus sync ile çalıştırma

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Eğer sadece görsellik açısından kullanmak istiyorsan attığın Arctic kullanılabilir zira hava akış cfm değeri 48~50 normal bir değer.Radyatör için kullanmayacaksan basınç değerlerine bakmaman gerekiyor düşük basınç daha iyi.Asus TUF120 fiyat olarak daha uygun Cfm değeri daha yüksek ama basınç değeri bir tık yüksek ve gürültülü çalışacak gibi duruyor 29 db.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim zaten yüksek olması gerektiğini söyledin en başta da.Ama kasa içerisine hava çekmek istiyorsan basınç değeri önemli değil adam da öyle yazmış zaten daha neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ? Soğutma radyatörüne takacaksan basıncı yüksek olan , öne yada egzoza takacaksan Cfm değerine bakacaksın bu kadar.Gürültü değeri sana kalmış.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Eğer sadece görsellik açısından kullanmak istiyorsan attığın Arctic kullanılabilir zira hava akış cfm değeri 48~50 normal bir değer.Radyatör için kullanmayacaksan basınç değerlerine bakmaman gerekiyor düşük basınç daha iyi.Asus TUF120 fiyat olarak daha uygun Cfm değeri daha yüksek ama basınç değeri bir tık yüksek ve gürültülü çalışacak gibi duruyor 29 db.

Kardeşim zaten yüksek olması gerektiğini söyledin en başta da.Ama kasa içerisine hava çekmek istiyorsan basınç değeri önemli değil adam da öyle yazmış zaten daha neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ? Soğutma radyatörüne takacaksan basıncı yüksek olan , öne yada egzoza takacaksan Cfm değerine bakacaksın bu kadar.Gürültü değeri sana kalmış.
Adam ilk başta attığı fanlar öne takılmaz dedim sadece. Onların amacı başka.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Yüksek basınçlı fanları öne takarsan hava 120mm silindir içinden geçermişcesine egzoz fanından dışarıya atılır ve içeriye istenilen soğutmayı sağlamaz kardeşim.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Yüksek basınçlı fanları öne takarsan hava 120mm silindir içinden geçermişcesine egzoz fanından dışarıya atılır ve içeriye istenilen soğutmayı sağlamaz kardeşim.
Ben de aynısı diyorum zaten.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
E o zaman ? Adamın attığı fanlar sp 1.8 yani basıncı düşük değil mi ? Yani takılabilir nitelikte değil mi ? Ve gürültü seviyesi 10 db gayet sessiz.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
E o zaman ? Adamın attığı fanlar sp 1.8 yani basıncı düşük değil mi ? Yani takılabilir nitelikte değil mi ? Ve gürültü seviyesi 10 db gayet sessiz.

ARCTIC P12 PWM PST A-RGB 120mm 0-2200 RPM 0dB Yarı Pasif Yüksek Basınçlı Kasa Fanı - Beyaz (AR-ACFAN00254A) Yüksek basınçlı fan bunlar. Öne takılmaz P serisi fan bunlar. Bu fanlar daha çok sıkışık yerlerden hava çekmek ya da dar alanlardan hava itmek amacıyla kullanılıyor.​

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur
ASUS TUF TF120 almanı önerebilirim
benim kasamda şuanda bundan 4 tane var 3 ön 1 tane arkada

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan

ARCTIC P12 PWM PST A-RGB 120mm 0-2200 RPM 0dB Yarı Pasif Yüksek Basınçlı Kasa Fanı - Beyaz (AR-ACFAN00254A) Yüksek basınçlı fan bunlar. Öne takılmaz P serisi fan bunlar. Bu fanlar daha çok sıkışık yerlerden hava çekmek ya da dar alanlardan hava itmek amacıyla kullanılıyor.​

Bu takılabilir mi peki yoksa asus bunu radyatör ışıklı olsun diye mi üretmiş 😂

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Ama radyatör fanı olarak yazıyor kankam 😂

Arcticin basıncı 1.8 bunun 2.5
radyatöre takarsın işte kasa fanı olarak kullanabilir misin bilmiyorum asus'un fanları hakkında bilgim yok

Top Bottom