Neler Yeni

Yardım Beyaz kasa Hakkında Öneri lazım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Furkan
Yakın zamanda sistem toplayacağım. Kasa deepcool morpheus alacağım Beyaz. Siyah beyaz konsept yapacağım çünkü herşeyim siyah beyaz şeklinde yapıyorum. Kasa harici Hangi parça beyaz ve siyah olmalı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışı arctic 3 420 gelecek hangi renk alsam ve diğer parçalar hangi renk olsa

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
anakartta mosfetlerin beyaz olduğu birkaç tane model var hocam. msi dan var asrocktan var onlara bakın derim bir de sıvı soğutucunuz beyaz olsun kasanız siyah-beyaz olsun yeterli kasa olarak şu benim hoşuma gidiyor bi bakın derim https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-gaming-atx-beyaz-kasa-fiyati,2051196426.html başka da göze çarpacak bir şey yok. internette ekran kartına takılacak beyaz güç kabloları var onlara da bakabilirsiniz daha hoş gözüküyor

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartta mosfetlerin beyaz olduğu birkaç tane model var hocam. msi dan var asrocktan var onlara bakın derim bir de sıvı soğutucunuz beyaz olsun kasanız siyah-beyaz olsun yeterli kasa olarak şu benim hoşuma gidiyor bi bakın derim https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-gaming-atx-beyaz-kasa-fiyati,2051196426.html başka da göze çarpacak bir şey yok. internette ekran kartına takılacak beyaz güç kabloları var onlara da bakabilirsiniz daha hoş gözüküyor
Hocam ekran kartı mecburen siyah yapıcam. Kasa 420 mm arctic alacağım için destekleyen kasa az hemde morpheus güzel bence. Sıvı soğutmayı beyaz alıcam. Siyah kötü durur sanki. Anakart dediğin gibi olabilir veya siyahta olabilir belki. Ramlerde kararsızım.

Bu şekilde kötü durur mu acaba

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
Hocam ekran kartı mecburen siyah yapıcam. Kasa 420 mm arctic alacağım için destekleyen kasa az hemde morpheus güzel bence. Sıvı soğutmayı beyaz alıcam. Siyah kötü durur sanki. Anakart dediğin gibi olabilir veya siyahta olabilir belki. Ramlerde kararsızım.

Bu şekilde kötü durur mu acaba
yok hocam beyaz sistemlerde zaten kasa ve anakartın beyaz olması yeterli oluyor mümkünse beyaz sıvı soğutma alın ama almazsanızda kötü durmaz

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam beyaz sistemlerde zaten kasa ve anakartın beyaz olması yeterli oluyor mümkünse beyaz sıvı soğutma alın ama almazsanızda kötü durmaz
Tamam sıvı soğutmayı beyaz alacağım

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekeriya T

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru