Beyaz Kasa Sistem Topluyorum Yardım

AtomyTR

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar forumdaşlar. Elimdekileri bırakıyorum:
Ekran kartım: Asus RTX 4060 Dual White OC Edition 8GB
Anakartım: MSI B850 GAMING PLUS WIFI6E AM5 DDR5 8200(OC)Mhz ATX

Şu anki işlemcim ryzen 5 3600, 16GB ram'li bir sistem kısaca. Profesyonel bir grafik tasarımcıyım, aynı zaman da içerik üreticisiyim o yüzden daha da sağlamlaştırmam lazım bilgisayarı. Bütçe ortalama bir şey, şu anki eksiklerim: PSU, işlemci, ssd (2 tb hızlı bir şey lazım), 32gb ram

Almayı düşündüklerim:
Biwin DW100-CW005 32GB DDR5 7200Mhz 2x16GB
MSI PSU MAG A650BNL WHITE 650W 80+ BRONZE POWER SUPPLY
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci

Önerilerinizi bekliyorum, beyaz kasa sistem.

Şu anki işlemcim ryzen 5 3600, 16GB ram'li bir sistem kısaca. Profesyonel bir grafik tasarımcıyım, aynı zaman da içerik üreticisiyim o yüzden daha da sağlamlaştırmam lazım bilgisayarı. Bütçe ortalama bir şey, şu anki eksiklerim: PSU, işlemci, ssd (2 tb hızlı bir şey lazım), 32gb ram

Almayı düşündüklerim:

Yükseltme yapma. Sistemi komple satıp kasım indirimlerinde mis gibi hazır sistem al.

Öneri için teşekkürler ancak yükseltme yapmak istediğim için konu açtım zaten, diğer şeylerle uğraşmak istemiyorum.
Uğraş 10 kat daha fazla kar elde edersin. Şu anda Vatan'da mis gibi ekran kartı indirimleri var sana birşeyler önerelim. Sistemi komple satmanız durumunda bütçeniz ne olur 70 bin TL mi?

Uğraş 10 kat daha fazla kar elde edersin. Şu anda Vatan'da mis gibi ekran kartı indirimleri var sana birşeyler önerelim. Sistemi komple satmanız durumunda bütçeniz ne olur 70 bin TL mi?
Gerek yok teşekkürler, yükseltmek istiyorum sadece.

Almayı düşündüklerim:

Sizin için oyun öncelik değilde grafik tasarım vs öncelik ise 7800x3den ziyade 9700x daha çok işinizi görecektir(oyun performansı da tatmin eder) psu da bir tık daha iyi bir şey düşünülebilir bence Gold vs ram konusunda eğer beyaz olsun derseniz
Siyah varyantları da mevcut yine 7200mt varyasyonlarıda bulunuyor
Psu olarak
Bu sizi çok uzun süre götürecektir kafanıza tekrar psu takmazsınız

Sizin için oyun öncelik değilde grafik tasarım vs öncelik ise 7800x3den ziyade 9700x daha çok işinizi görecektir(oyun performansı da tatmin eder) psu da bir tık daha iyi bir şey düşünülebilir bence Gold vs ram konusunda eğer beyaz olsun derseniz
Siyah varyantları da mevcut yine 7200mt varyasyonlarıda bulunuyor
Psu olarak
Bu sizi çok uzun süre götürecektir kafanıza tekrar psu takmazsınız
Teşekkürler. PSU fiyatına vereceğim paranın büyük kısmını işlemciye saklamak istiyorum. Ancak olmadı son çare bu. 750w bişi yeterli olacak gibi, modüler olup olmamasını önemsemiyorum.

Önerilere hala açığım.

40 ve aşağısı olarak düşünebiliriz. Sadece psu'ya fazladan ayırmak istemiyorum.
Sizin önerinizle birlikte şöyle bir öneri geldi: https://www.hepsiburada.com/high-po...0gd-f12s-p-HBCV000050ZQ84?magaza=Teknobiyotik
ancak psu kaliteli olması şahsen korumaları vs tam olmalı ki sorun çıkartmasın yinede siz bilirsiniz tabii ki daha düşük bütçe aralığında ki psularda oek bilgim yok maalesef ancak tierlistten bakabilirsiniz b tier ise pek sorun olacağını sanmıyorum (mobildeyim biraz bakmak zor)

Gelen önerilere verdiğiniz cevaplardan ve önerileri kabul etmediğinizden yeterince bilgili olduğunuz anlaşılıyor. Siz en iyisi kendi kafanıza yatan tercihleri satın alın.

Gelen önerilere verdiğiniz cevaplardan ve önerileri kabul etmediğinizden yeterince bilgili olduğunuz anlaşılıyor. Siz en iyisi kendi kafanıza yatan tercihleri satın alın.
Yorum için teşekkürler. Temel bilgiye sahibim ancak darboğaz, uyumluluk gibi konularda çok eksik kalıyorum maalesef.

Ancak RAM konusunda emin değilim. Bu markanın ürünleri iyi midir?

Son düzenleme:
Geri