Neler Yeni

Beyaz Mouse Önerisi (2/3K Bütçe Aralığı)

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Aykut D.

80+ Gold
Hocam attığınız mouse kesinlikle alınmaz. Omron switchleri var ve çift tıklama yaparsa (yüksek ihtimalle yapar) konu sahibinin işi sekteye uğrayabilir.
meraktan soruyorumda konudan bağımsız g203 hangi switchleri kullanıyor 3 senedir yoğun kullanılıyor sorun çıkarmadı daha. Sorun yaratırsa switchleri değişebilirim rahatlıkla elektronik bilgim ve el yeteneğim iyi.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Mouse sorunlu değil zaten. Switchleri çift tıklama yapabiliyor. Çift tıklama yapsa zaten adamda onlarca var. Futbolcunun (Örneğin Messi) kramponu kaybolsa maça çıkamayacak mı sence? Çıkacak, çünkü aynı kramponda adamda zaten onlarca var.
Haklısın da o anlamda söylemedim.Zengin olsa kaliteli sorunsuz çift tıklama yapmayan bir mouse dan 100 tane alır değil mi?

Aykut D.

80+ Gold
meraktan soruyorumda konudan bağımsız g203 hangi switchleri kullanıyor 3 senedir yoğun kullanılıyor sorun çıkarmadı daha. Sorun yaratırsa switchleri değişebilirim rahatlıkla elektronik bilgim ve el yeteneğim iyi.
skatez değişim vakti geldi bi ara değişeceğim

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Haklısın da o anlamda söylemedim.Zengin olsa kaliteli sorunsuz çift tıklama yapmayan bir mouse dan 100 tane alır değil mi?
Zenginlik ile alakası yok. TenZ e-sporcu, dolayısı ile mouse'ların parasını o vermiyor. Sorun çıkarsa pause alınıp yenisi takılır zaten. Çift tıklama yapıp yapmaması onlar için önemli değil, onlar için shape'i ve ağırlığı önemli. Ev kullanıcısı 1 tane alıyor, dolayısı ile çift tıklama yapması muhtemel bir mouse alınmamalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İş içinse kesinlikle bu.Fiyat olarak bakmadım
Bu herkesin kullanabileceği bir mouse değil.

Aykut D.

80+ Gold

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Zenginlik ile alakası yok. TenZ e-sporcu, dolayısı ile mouse'ların parasını o vermiyor. Sorun çıkarsa pause alınıp yenisi takılır zaten. Çift tıklama yapıp yapmaması onlar için önemli değil, onlar için shape'i ve ağırlığı önemli. Ev kullanıcısı 1 tane alıyor, dolayısı ile çift tıklama yapması muhtemel bir mouse alınmamalı.
Doğrudur hocam işte ben kullandığım kadarıyla yorum yaptım iyidir kötüdür.Konu saptı benim yüzünden konu sahibi öneri istemişti.

• Beğen
Reaksiyonlar: LEFT

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
skatez öneriniz varmı bir ara sağlam bir elden geçireceğim mouse 'u temizlik falan bakım

Aykut D.

80+ Gold
Mouse sorunlu değil zaten. Switchleri çift tıklama yapabiliyor. Çift tıklama yapsa zaten adamda onlarca var. Futbolcunun (Örneğin Messi) kramponu kaybolsa maça çıkamayacak mı sence? Çıkacak, çünkü aynı kramponda adamda zaten onlarca var.
alınıp skatez+switch modifikasyonu nasıl olur ?

teşekkür ederim :)

0 G203 550tl değermiki :D

Aykut D.

80+ Gold

0 G203 550tl değermiki :D
alayım kenarda kalsın en iyisi çift tıklama yok şimdilik olursa skatez+switch dewamke ondan sonra

alayım kenarda kalsın en iyisi çift tıklama yok şimdilik olursa skatez+switch dewamke ondan sonra
TR'de alddığın ürün aynı fiyatta kalmıyor geri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,843
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom