Yardım BEYAZ MOUSEPAD ÖNERİSİ

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,865

Mousepad arıyorum beyaz olmasını istiyorum bulduklarim bunlar sizin öneriniz vs var mı 90x40 olması lazım bütçem 400tl civarı

Mousepad arıyorum beyaz olmasını istiyorum bulduklarim bunlar sizin öneriniz vs var mı 90x40 olması lazım bütçem 400tl civarı
Kaliteli bir şey ararsan tarzına göre olanı wraith de bulursun bi göz gezdir istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzun dönemde bunların altlarındaki siyah yerler eriyor

swarcow diye bir kanal var istersen oraya bak güzel mouse padler gösteriyor. Onun dışında porge falan bilmem de Klasse çok iyi markadır öneririm.

konuytu takıp edeyım banada lazım
bırde su en ustekı modelı alıexpresten cok daha uzuca alırsın gıbı gormustum cunku

Kaliteli bir şey ararsan tarzına göre olanı wraith de bulursun bi göz gezdir istersen

Uzun dönemde bunların altlarındaki siyah yerler eriyor
Bütçem 400tl civarı hocam

konuytu takıp edeyım banada lazım
bırde su en ustekı modelı alıexpresten cok daha uzuca alırsın gıbı gormustum cunku
Knk klasse çok iyi diyolar klasse al geç altta 10 model var ben dalgalı olan veya sakura alcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,078
Üyeler
185,025
Son üye
Bugra25
Geri