Yardım Cam Mousepad Alınır mı?

eneskaya6

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,163
4 yıldır steelseries mousepad kullanıyordum eskidi artık yeni bir tane alacağım.

Gaming gecesinde link te ki cam mousepad indirime girecek alınır mı sizce?

Cam mousepadlerin - yönleri var mı? Valo cs vs gibi oyunlarda aime katkısı mı oluyor yoksa aimi bozuyor mu daha önce oyunda deneyimlemedim.

Masam vs beyaz bul renk uyumuda güzel ve kirlenmediği için bana mantıklı geldi. Ömürlük olur tahminim Negatif yönü yoksa

Masam vs beyaz bul renk uyumuda güzel ve kirlenmediği için bana mantıklı geldi. Ömürlük olur tahminim Negatif yönü yoksa
Ben cam mousepad kullaniyorum. Razer viper v3 pro var ve skatezleri kendi orjinal skatezi. Ben seviyorum cam mousepad fakat cok cabuk tozlaniyor ve kullanmadan once her seferinde siliyorum. Cok fazla ses cikarmiyor sessiz diyebilirim. Kumasa gore haliyle biraz kaygan oldugu icin biraz kontrol istiyor ama belki skatezi ona gore alirsan daha kontrollu olabilir belki. Ben sahsen memnunum.

Ben cam mousepad kullaniyorum. Razer viper v3 pro var ve skatezleri kendi orjinal skatezi. Ben seviyorum cam mousepad fakat cok cabuk tozlaniyor ve kullanmadan once her seferinde siliyorum. Cok fazla ses cikarmiyor sessiz diyebilirim. Kumasa gore haliyle biraz kaygan oldugu icin biraz kontrol istiyor ama belki skatezi ona gore alirsan daha kontrollu olabilir belki. Ben sahsen memnunum.
Mouseun kendi skatezleri yeter mi? Birde belli aralıklarla değiştirmek zorunda mıyız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,297
Üyeler
200,339
Son üye
EmirUlus

Geri