Ben cam mousepad kullaniyorum. Razer viper v3 pro var ve skatezleri kendi orjinal skatezi. Ben seviyorum cam mousepad fakat cok cabuk tozlaniyor ve kullanmadan once her seferinde siliyorum. Cok fazla ses cikarmiyor sessiz diyebilirim. Kumasa gore haliyle biraz kaygan oldugu icin biraz kontrol istiyor ama belki skatezi ona gore alirsan daha kontrollu olabilir belki. Ben sahsen memnunum.Masam vs beyaz bul renk uyumuda güzel ve kirlenmediği için bana mantıklı geldi. Ömürlük olur tahminim Negatif yönü yoksa
Mouseun kendi skatezleri yeter mi? Birde belli aralıklarla değiştirmek zorunda mıyızBen cam mousepad kullaniyorum. Razer viper v3 pro var ve skatezleri kendi orjinal skatezi. Ben seviyorum cam mousepad fakat cok cabuk tozlaniyor ve kullanmadan once her seferinde siliyorum. Cok fazla ses cikarmiyor sessiz diyebilirim. Kumasa gore haliyle biraz kaygan oldugu icin biraz kontrol istiyor ama belki skatezi ona gore alirsan daha kontrollu olabilir belki. Ben sahsen memnunum.
Kendi skatezini biraz cabuk eritebilir ben 5 6 aydir kullaniyorum henuz bir sorun yok ama biraz fazla kaygan geliyor hala. Fps oyunlarda biraz zor gelebilirMouseun kendi skatezleri yeter mi? Birde belli aralıklarla değiştirmek zorunda mıyız