Alınır. Sıkıntısız bir model. Razer ın benim gördüğüm en sorunsuz modeli belki. 3 tane razer kulaklık kullandım. Diğerlerini de zamanında çok araştırdımBeyler Yarın Gaming Gecesinde İndirime Girerse Alacam Girmesede Alacam Ama Neyse Sizce Alınır Mı Kullanan Varsa Önerir Mi ?
Çoğunlukla Warzone - Cs Felan Oynuyorum Bide Spotify Felan Takılıyom Alınır Mı Sizce
tamamdır aldım hocam gaming gecesinde 1600 TL'ye Tabi 6 Taksit Yapınca 1834 TL'ye Patladı Umarım Çalışmada Bir Problem Yaşamam İlk Defa Jak Girişli Bir Model KullanacamAlınır. Sıkıntısız bir model. Razer ın benim gördüğüm en sorunsuz modeli belki. 3 tane razer kulaklık kullandım. Diğerlerini de zamanında çok araştırdım
Aldım Hocam 1600 TL'ye Gaming Gecesinde Gelmesini Bekliyorum Şuan Kullandığım Gamepower Kizaru Ondan Daha İyi Bir Ses Vereceği Kesin Büyük İhtimalçok iyi kulaklık alabilirsin üzmez
h.oAldım Hocam 1600 TL'ye Gaming Gecesinde Gelmesini Bekliyorum Şuan Kullandığım Gamepower Kizaru Ondan Daha İyi Bir Ses Vereceği Kesin Büyük İhtimal