Neler Yeni

Beyaz Mousepadler Hakkında

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese iyi haftalar ve iyi forumlar dilerim. Özellike 90x40 Beyaz-gri tonlu mousepad kullanan arkadaşlarımız yorum yaparsa sevinirim.

Bir şey içip yemediğimiz sürece, günlük tüy toplama rulosu ile üstündeki tozları aldığımız sürece ve dikkat ettiğimiz halde kir veya renk değişimi yaşatır mı ? Daha önce hiç açık renk mousepad kullanmadım fakat beyaz alma pişmanlıktır , beyaz çabuk kir tutar vs. yorumlar gördüm ama bu kullanıcılar hangi durumlarda bunu söylüyor ?
Sonuç olarak o mousepad'in üzerinde kalem defter not tutulmuşsa, bir şey yiyip içildiyse veya yanlışlıkla döküldüyse bu beyaz mousepadi suçlu yapmaz.

Özet geçmek gerekirse dikkatli kullanıldığı takdirde Beyaz mousepad pişmanlık yaratır mı ? Siyah mousepad'de zamanla bilek koyduğumuz yerler beyazlaşıyor, bu durum beyaz mousepad'de nasıl oluyor ?

Teşekkürler...

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Mert ash
bileğinden dolayı bile sararma yapabiliyor beyaz mousepad pişmanlıktır

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Siyah ve desenli mousepad kullanıyorum dediğiniz ebatlarda. Leke tutuyor özellikle el lekeleri fln. Beyaz pad büyük sorumluluk olur. Sağlam temiz tutman lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siyah ve desenli mousepad kullanıyorum. Leke tutuyor özellikle el lekeleri fln. Beyaz pad büyük sorumluluk olur. Sağlam temiz tutman lazım.
Hiç yıkamadım yıkanıyorsa geçermi bilmiyorum.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Ali Mert Okuducu
Beyaz mousepad aldigimdan beri kola bile içmiyorum masada 😄 ona rağmen sararma kararma oluyor. Bence beyaz mouse pad almayin

xTURANN

80+ Silver
Siyahta kullansan, beyaz v.b açık tonlu da kullansan, o el lekesi geçer.

Ben beyaz / siyah kullanıyorum, rengi değişti ve lekeler bariz kendini belli ediyor beyaz tarafında ama güzel bir yıkama tekniği ile tertemiz yapabiliyorum. Rengi yine ilk aldığım gibi olmuyor, solmuş oluyor.

Top Bottom