Neler Yeni

Çözüldü✓ Beyaz Renk 2-5k arası mouse önerisi

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Metehan Akyalı
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar.

2-5k arasında Beyaz Renk klavye ve mouse önerir misiniz?

Klavyeye sağdaki Numpad dahil olmalı. Asus Rog Gladius II veya Steelseries Rival 600 Mouse'lar elime tam oturuyor.

xTURANN

80+ Silver
Her biri için bütçe ayrı mı yoksa 5k içinde hem mouse hem klavye mi istiyorsun ?

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Merhaba arkadaşlar.

2-5k arasında Beyaz Renk klavye ve mouse önerir misiniz?

Klavyeye sağdaki Numpad dahil olmalı. Asus Rog Gladius II veya Steelseries Rival 600 Mouse'lar elime tam oturuyor.
Süperlight düşünüyor musun?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Metehan Akyalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her biri için bütçe ayrı mı yoksa 5k içinde hem mouse hem klavye mi istiyorsun ?
5k içinde çözebilirsem daha iyi olur. Siz iki alternatif içinde öneri yaparsanız, bütçem elverirse fazla olanı da değerlendiririm.

xTURANN

80+ Silver

Klavye'de beyaz, istediğin bütçe içerisine uyacak pek bir şey "ben" bulamadım. Siyah klavye alıp üstüne beyaz keycaps takabilirsin.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Metehan Akyalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Klavye'de beyaz, istediğin bütçe içerisine uyacak pek bir şey "ben" bulamadım. Siyah klavye alıp üstüne beyaz keycaps takabilirsin.
Klavye için sunduğunuz alternatif çok mantıklı geldi. Elimde Asus Rog Claymore klavye mevcut. Keycaps alıp mouse için olan bütçeyi arttırabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Durmuş ÖZDEMİR

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Pek hoş gelmedi gözüme hocam bilemedim. :D
ben kullanıyorum E-spor açısından çok hafif uzun ömürlü ve güzel öneririm fps oyunu oynuyorsan bak derim Logitech G pro superlight bayazı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kullanıyorum E-spor açısından çok hafif uzun ömürlü ve güzel öneririm fps oyunu oynuyorsan bak derim Logitech G pro superlight bayazı var
bu arada Superlight diğer arkadaşın attığı logitechten daha iyi alacaksan Superlight öneririm

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Metehan Akyalı

bu arada Superlight diğer arkadaşın attığı logitechten daha iyi alacaksan Superlight öneririm
Ya şu ketçapsa muhabbeti mantıklı geldi, 1k ona verir kendi klavyemdeki tuşları değiştiririm.
4k'da Mouse'a bütçe ayırabilirim, o zaman Superlight bütçe dahiline girer de bu iyi bir mouse mudur? Rog Gladius II ve Steelseries rival 600'den sonra elime iyi oturur mu kavrayamadım.

liluzivert

80+ Bronze

xTURANN

80+ Silver

Superlight, teknik olarak geride bir mouse. Onun yerine çok daha iyi yeni nesil mouselar alınabilir.
Kullananlar, shape v.b şeyler yüzünden kullanıyorlar. Tabii birde alışkanlık.

Mesela CS Oyuncuları, Alıştıkları Zowie mouseları bırakamıyorlar. Nedeni belli, alışkanlık. Fakat teknik olarak geride bir mouse.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna
üstte biri atmış vgn dragonfly f1 pro 1 yıldır kullanıyorum kusursuz mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular