Neler Yeni

Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN HANGİ RAM ALMALIYIM

Gurkanpiro

80+ Platinum
arada 1500 civarı oynuyor. güzel durması açısından dedim. mesela ikisininde 5800 tl olduğunu düşünüp hangisi daha güzel durur yani onu ssordum. ikisinide aynı fiyattan aldığını düşün hangisi daha güzel durur
gskıll daha ıyı durur ama aaradakı fıyat farkına degmez amd kullanıyorsun sanırım 6000 mhz cl 30 en saglıklı calısıyor

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan
gskıll daha ıyı durur ama aaradakı fıyat farkına degmez amd kullanıyorsun sanırım 6000 mhz cl 30 en saglıklı calısıyor
aynen amd kullanıyorum. redditte araştırdım birazda bu gskil cl 28 olanı önermişler ama bilemedim. 6000 mhz geçmeyi o yüzden düşünmedim sağlıklı 6000 çalışıyor diye birde cl28 olmasıda güzel geldi

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
bu videoda yapıyor mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

6400 çok değil arada 400 mhz var ama diğer türlü 2000 mhz oynuyor :D
Yani çalışıyor onu anlatmaya çalışıyorum

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan
Yani çalışıyor onu anlatmaya çalışıyorum
anladım teşekkürler hocam. normalde anakartıda asus rog x870-a alacaktım ama ekran kartı çıkarıp takarken bu yeni tuşlu ekran kartı çıkarma mevzusu sıkıntılıymış çıkarıp takarken ekran kartına zarar verebiliyormuş diye gigabyte döndüm. gerçi gigabyte olan daha beyaz heryeri daha iyi duruyor da :D

daha önce hiç gigabyte kullanmadım ondan :D asus istiyordum

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
anladım teşekkürler hocam. normalde anakartıda asus rog x870-a alacaktım ama ekran kartı çıkarıp takarken bu yeni tuşlu ekran kartı çıkarma mevzusu sıkıntılıymış çıkarıp takarken ekran kartına zarar verebiliyormuş diye gigabyte döndüm. gerçi gigabyte olan daha beyaz heryeri daha iyi duruyor da :D

Rog B650-A kullandım iyiydi eve aorus modelini diyorsunuz büyük ihtimal o daha beyaz

aykut407

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aykut Aykut

Ben de Gigabyte alacaktım araştırırken bi arkadaş gigabyte uzun yıllardır kullanıyorum yazılımları bi işe yaramıyor dedi ondan vazgeçtim asus a döndüm. f/p olarak da iyi oldu sanki. Gigabyte b850m alacaktım asus tuf b850m alacağım.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Ben de Gigabyte alacaktım araştırırken bi arkadaş gigabyte uzun yıllardır kullanıyorum yazılımları bi işe yaramıyor dedi ondan vazgeçtim asus a döndüm. f/p olarak da iyi oldu sanki. Gigabyte b850m alacaktım asus tuf b850m alacağım.
Tuf da beyaz var mı

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan
hangi yazılımları bi işe yaramıyormuş ?

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan
Yok hocam mATX kuracağım kasa da küçük ondan dert etmedim rengini

Bulabilirsem atayım hocam linki
atabilirsen sevinirim hocam. bende alacaktım tam valla. asuslarda da ekran kartına tak çıkarda zarar veriyor deniyor da ne kadar doğru bilmiyorum

aykut407

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aykut Aykut
atabilirsen sevinirim hocam. bende alacaktım tam valla. asuslarda da ekran kartına tak çıkarda zarar veriyor deniyor da ne kadar doğru bilmiyorum
Kaç günde bir ekran kartı çıkartıp takacaksın onu da düşünmek lazım. Normal bi kullanıcı isen bu ihtimal çok düşük bence

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan
Kaç günde bir ekran kartı çıkartıp takacaksın onu da düşünmek lazım. Normal bi kullanıcı isen bu ihtimal çok düşük bence
yani evet bu doğru. benim tahminim tozlar beyaz sistemde çok görünmezse eğer muhtemelen 6 ayda bir veya senede bir filan genel temizlik için belkide daha uzun. şuan eski sistemim var aldım alalı 3 4 yılda 1 kere filan değiştirdim. termal macunu belki 2 dir yani. ki eğer bulursam pcı 5,0 braketi alıp ekran kartını dikey takabilirim bulabilirsem kaliteli bir şey ama normal taksamda bu şekilde max 6 ayda bir 1 sene de bir çıkarıp takarım gibi

Top Bottom