Topladığım beyaz sistem nasıl?
Üstteki parçalar iyi diyorsanız sipariş geçecem.
Son düzenleme:
beyaz ram https://www.hepsiburada.com/adata-x...-beyaz-ax5u5200c3816g-clarwh-pm-HBC00003YFDNTTopladığım beyaz sistem nasıl?
anakartın çok güzel bu aradaTopladığım beyaz sistem nasıl?
Hocam 6000 mhz cl30 dışına çıkmayı düşünmüyorum. Aslında şu var alabilirim fakat anakartın qlv listesinde yok.
listede olmasına gerek yok benimkindede yokHocam 6000 mhz cl30 dışına çıkmayı düşünmüyorum. Aslında şu var alabilirim fakat anakartın qlv listesinde yok.
XPG Lancer Beyaz RGB DDR5-6000Mhz CL30 64GB (2x32GB) Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG Lancer Beyaz RGB DDR5-6000Mhz CL30 64GB (2x32GB) Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tamamdır ram olarak bunu alayim ozaman. Hocam şuan kasanın içinde bir tek sıvı soğutucu görüntüyü bozacak. Şuan Arctic II 360 mm kullanıyorum bunun rengi siyah. Asıl sisteme aktarmayı düşünüyorum ve radyatöründeki fanları şu üstte linkini atmış olduğum rgb beyaz fanlarla değiştirmeyi düşünüyorum. Lakin sıvı soğutucunun hortumuyla pompasının rengine yapacak bir şey yok. Sizce bunu kullanmaya devam etsem kötü durur mu yoksa şunla mı değiştireyim ?listede olmasına gerek yok benimkindede yok
hocam zenginsin galiba ama ne kadar paran olsada israf olur gibime geliyor eğer değerinde satıp yenisini alacaksan mantıklı onun dışında mantıklı gelmiyorTamamdır ram olarak bunu alayim ozaman. Hocam şuan kasanın içinde bir tek sıvı soğutucu görüntüyü bozacak. Şuan Arctic II 360 mm kullanıyorum bunun rengi siyah. Asıl sisteme aktarmayı düşünüyorum ve radyatöründeki fanları şu üstte linkini atmış olduğum rgb beyaz fanlarla değiştirmeyi düşünüyorum. Lakin sıvı soğutucunun hortumuyla pompasının rengine yapacak bir şey yok. Sizce bunu kullanmaya devam etsem kötü durur mu yoksa şunla mı değiştireyim ?
Lian Li Galahad II LCD SL-Infinity G89.GA2ALCD36INW.00 360 mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Galahad II LCD SL-Infinity G89.GA2ALCD36INW.00 360 mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Galahad II LCD SL-Infinity G89.GA2ALCD36INW.00 360 mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 11.799,00 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
Ben de öyle düşünüyorum aslında. Şimdilik elimdekini kullanayim diyorum. İlerde sistemimi yükselteceğim zaman zaten sıvı soğutucu yeni işlemciyi desteklemeyecek ve mecburen değiştirmem gerekecek. O zaman gelince beyaz sıvı soğutucu alırım diyorumhocam zenginsin galiba ama ne kadar paran olsada israf olur gibime geliyor eğer değerinde satıp yenisini alacaksan mantıklı onun dışında mantıklı gelmiyor
sistemin gercekten süper hele anakart çok güzel duruyor hayırlı oyunlar hocam.Ben de öyle düşünüyorum aslında. Şimdilik elimdekini kullanayim diyorum. İlerde sistemimi yükselteceğim zaman zaten sıvı soğutucu yeni işlemciyi desteklemeyecek ve mecburen değiştirmem gerekecek. O zaman gelince beyaz sıvı soğutucu alırım diyorum
Daha iyileri senin olsun hocam.sistemin gercekten süper hele anakart çok güzel duruyor hayırlı oyunlar hocam.
İstersen bence para harcamak istemiyorsan beyaz bantla kapla hortumunu. Eğer alacaksanda yine arctic beyaz al bence sessizliği filan güzel bence bende yeni topluyorum 420 arctic altım 3. Seri yurtdışından getirttim ama. Kasa morpheus white. Bi anakartım b650 tomhawk o siyah olacak gibi. İndirimden almıştımTamamdır ram olarak bunu alayim ozaman. Hocam şuan kasanın içinde bir tek sıvı soğutucu görüntüyü bozacak. Şuan Arctic II 360 mm kullanıyorum bunun rengi siyah. Asıl sisteme aktarmayı düşünüyorum ve radyatöründeki fanları şu üstte linkini atmış olduğum rgb beyaz fanlarla değiştirmeyi düşünüyorum. Lakin sıvı soğutucunun hortumuyla pompasının rengine yapacak bir şey yok. Sizce bunu kullanmaya devam etsem kötü durur mu yoksa şunla mı değiştireyim ?
Lian Li Galahad II LCD SL-Infinity G89.GA2ALCD36INW.00 360 mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Galahad II LCD SL-Infinity G89.GA2ALCD36INW.00 360 mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Galahad II LCD SL-Infinity G89.GA2ALCD36INW.00 360 mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 11.799,00 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
Hocam bu şekilde kullanmaya devam edip bir sonraki sistem yükselteceğim zaman beyaz sıvı soğutucu alayim diyorum.İstersen bence para harcamak istemiyorsan beyaz bantla kapla hortumunu. Eğer alacaksanda yine arctic beyaz al bence sessizliği filan güzel bence bende yeni topluyorum 420 arctic altım 3. Seri yurtdışından getirttim ama. Kasa morpheus white. Bi anakartım b650 tomhawk o siyah olacak gibi. İndirimden almıştım
O zaman beyaz bant olur veya araba kapladıkları pff mi deniyor ondan bulup hortumu filan kaplayabilirsin tabi araştır bazı yerleri kaplama sıcaklığı artırabilir. Hatta radyatörü spreyle filan boyatsan sorun olur mu bilmiyorumHocam bu şekilde kullanmaya devam edip bir sonraki sistem yükselteceğim zaman beyaz sıvı soğutucu alayim diyorum.
O kadar para vermişken anakarta vermeyi düşünüyorsan bari x870 al bromHocam bu şekilde kullanmaya devam edip bir sonraki sistem yükselteceğim zaman beyaz sıvı soğutucu alayim diyorum.
x870'ler daha çıkmadı hocam yada ben bulamadım. Var mı beyaz x870 ?O zaman beyaz bant olur veya araba kapladıkları pff mi deniyor ondan bulup hortumu filan kaplayabilirsin tabi araştır bazı yerleri kaplama sıcaklığı artırabilir. Hatta radyatörü spreyle filan boyatsan sorun olur mu bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar para vermişken anakarta vermeyi düşünüyorsan bari x870 al brom