corsair 6000 mhz cl30 beyaz nerede var hocam ben bir türlü bulamadımRam olarak bende corsair vegance 6000 mhz cl30 beyazı vardı onu düşünüyorum veya lexarmıydı onunda vardı onada kaliteli deniyor oda olabilir
Valla bakayım bicorsair 6000 mhz cl30 beyaz nerede var hocam ben bir türlü bulamadım
Ha olmaz o hocam neyse rami de siyah alamValla bakayım bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla cl36 var 6000 mhz veya 6200 mhz olup cl 32 mi ne o var
Rgbsini beyaz yaparsan tek renk beya gibi durur zaten. Sonuçta rgbsini görüyorsun sadece yan tarafı görünmez ama stoklar gelir heralde. 6200 mhz alıp 6000 sabitlesende olur heraldeHa olmaz o hocam neyse rami de siyah alam
İşlemci 9800x3d alacam çıkınca. Ekran kartı da 5090 olacak.Rgbsini beyaz yaparsan tek renk beya gibi durur zaten. Sonuçta rgbsini görüyorsun sadece yan tarafı görünmez ama stoklar gelir heralde. 6200 mhz alıp 6000 sabitlesende olur heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci ne kullanacaksın
asusun varx870'ler daha çıkmadı hocam yada ben bulamadım. Var mı beyaz x870 ?
Link var mı hocam ?asusun var
Link var mı hocam ?
Yok onu biliyorum da mağazalarda var mı diye şey ettim hocamROG STRIX X870-A GAMING WIFI | Gaming motherboards|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
The ROG Strix X870-A Gaming WiFi answers the call with rock-solid 16-stage power, hyperspeed DDR5 slots and next-gen PCIe® 5.0 connectivity. It features four M.2 SSD slots with heatsinks, USB4® supporrog.asus.com
gelir yakındaYok onu biliyorum da mağazalarda var mı diye şey ettim hocam
E varmış hocam buldum bakın.gelir yakında
Bu baya iyimil yaE varmış hocam buldum bakın.
ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI 8000MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA
ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI 8000MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX X870-A GAMING W ITOPYA'dawww.itopya.com
Fiyatı nasıl ? x670 olan beyazı 18 bin. bu 22 bin. Arada 4 bin lira fark var
X3dli overclock yapılmadığı için b serisi al bence yapılsada iyi olmuyor denildiİşlemci 9800x3d alacam çıkınca. Ekran kartı da 5090 olacak.