Az önce onun bi alt versiyonuna baktım.Al geç piyasanın en iyisi. Kendine en yakın sıvı soğutmaya 5 derece fark çakıyor
![]()
GIGABYTE AORUS WATERFORCE X II 360 ICE ARGB 360mm LCD Islemci Sivi Sogutucu | ITOPYA
GIGABYTE AORUS WATERFORCE X II 360 ICE ARGB 360mm LCD Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile AORUS WATERFOR II 360 ICE ITOPYA'dawww.itopya.com
Alt versiyonu ile arasında ciddi Fark var. Bunu al.Az önce onun bi alt versiyonuna baktım.
Bu soğutmayıda inceledim baya iyi görünüyor.https://www.teknosa.com/nzxt-kraken-360-rgb-rlkr360w1-360mm-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-p-784953071
Estetik ve performas bir arada olsun dersen bu yoksa fp olarak bu
![]()
ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB White ACFRE00152A, 360mm, AM5, AM4, LGA1851, LGA1700, Beyaz, A-RGB Sıvı Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB White ACFRE00152A, 360mm, AM5, AM4, LGA1851, LGA1700, Beyaz, A-RGB Sıvı Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
Banada mantıklı geldi ama aynı paraya rog serileride varAlt versiyonu ile arasında ciddi Fark var. Bunu al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buda incelenmesi manyak bişi rog mog dinlemiyor![]()
Gigabyte AORUS WATERFORCE X II 360 ICE Liquid CPU Cooler Review - GeekaWhat
The Gigabyte AORUS WATERFORCE X II 360 ICE is a gorgeous white liquid cooler that streamlines cable management, but how does it fare versus the competition?www.geekawhat.com
![]()
Bi bakale incelemesine roga 8 derece çakıyorBu soğutmayıda inceledim baya iyi görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Banada mantıklı geldi ama aynı paraya rog serileride var