Aldığın fiyata hızlı gider 2ye de gidebilirüç aulam var iki beyaz bi siyah
siyah olan kapalı kutu beyazlar açık ama bir iki gün kullanılmış tam kutulu falan
kaça gider bu istanbul içi hızlı satmam lazım
1750ye aldıydım üçünüde
1 ay önce beyaz olanı 1700 den sattım çok az kullanmıştımüç aulam var iki beyaz bi siyah
siyah olan kapalı kutu beyazlar açık ama bir iki gün kullanılmış tam kutulu falan
1750ye aldıydım üçünüde
2300e vermedim geçen gün şimdi 2000e verecem nasip1 ay önce beyaz olanı 1700 den sattım çok az kullanmıştım
forumdakiler saolsun 2300e verirsen yeniside o para gerek yok dediler vermedim2300e vermedim geçen gün şimdi 2000e verecem nasip
Hayırlısı yalnız bursa'dan biri satıyor elimde ciddi stok var diyor mali müşavir tutmuş uygun fiyattan satıyor o stok bitirmeden 1700 üstü zor satılır2300e vermedim geçen gün şimdi 2000e verecem nasip
Mesaj otomatik birleştirildi:
forumdakiler saolsun 2300e verirsen yeniside o para gerek yok dediler vermedim
Kim olduğunu da öğrensekHayırlısı yalnız buradan biri satıyor elimde ciddi stok var diyor mali müşavir tutmuş uygun fiyattan satıyor o stok bitirmeden 1700 üstü zor satılır
Kim hocam o adam ben de alabilirim kendisinden önce onu stokları bitireyim sonra ben satayımHayırlısı yalnız buradan biri satıyor elimde ciddi stok var diyor mali müşavir tutmuş uygun fiyattan satıyor o stok bitirmeden 1700 üstü zor satılır
Niye aldin 3 taneüç aulam var iki beyaz bi siyah
1750ye aldıydım üçünüde
Aldigin fiyattan populerken sat yoksa zor benim arkadas kullandi 3. Ay hurdya donuyor klavye d tusu f tusu ok tusu fln bozulduKeyfe keder
Urun ilk ciktiginda ilk 1 ay herkes mukkemle fiyat peformans diyor ama ilerledikce zaman kalitesi ortaya cikiyor yaniKeyfe keder
Bursa'dan satan birisi sahibinden de geçen gördüm yazışmaları
Bende 2 aydır kullanıyorum sorunsuz çok memnunumAldigin fiyattan populerken sat yoksa zor benim arkadas kullandi 3. Ay hurdya donuyor klavye d tusu f tusu ok tusu fln bozuldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Urun ilk ciktiginda ilk 1 ay herkes mukkemle fiyat peformans diyor ama ilerledikce zaman kalitesi ortaya cikiyor yani