Kullanıyormusun beyaz sararıyormu pekiBen beyazcıyım. Siyah klasik geliyor
Beyaz, bütçesel açıdan sorunu olmayan insanların, kozmetiğe ve şıklığa önem vermesiyle oluşan göz cümbüşü diyebiliriz. Ama siyahlar içinde doğru alımlarla adeta vahşi bir spor arabaya döndürebilirsiniz. Ben siyahcıyım çünkü dediğm gibi, vahşi spor arabaları severimMerhaba arkadaşlar bilgisayar alıcam ama kafamı çok karıştıran bir sorun var rengi evet biraz takıntı olabilir ama karar veremedim
sizin renk konusunda tercihiniz nedir
Evet. Kasam beyaz mousemde beyaz. Kasada iyi duruyor. Mousede toz gorunuyor ama temizleyince düzelirKullanıyormusun beyaz sararıyormu peki
Şıklık önemli değilmi zaten nede olsa belli bir miktar ödiyeceğim şık olmasını içime sinmesini isterimBeyaz, bütçesel açıdan sorunu olmayan insanların, kozmetiğe ve şıklığa önem vermesiyle oluşan göz cümbüşü diyebiliriz. Ama siyahlar içinde doğru alımlarla adeta vahşi bir spor arabaya döndürebilirsiniz. Ben siyahcıyım çünkü dediğm gibi, vahşi spor arabaları severim
Dediğim gibi beyaz bir pamuğu, şıklığı sevmiyorsanız ve bütçesel sorun yoksa alın tabi kullanıcı ne istiyorsa onu yapmalı.Şıklık önemli değilmi zaten nede olsa belli bir miktar ödiyeceğim şık olmasını içime sinmesini isterim
Peki parayı göz ardı etsen tercihin ne olurdubeyaz alacaksan 2x fazla para vereceksin parcalara oyle dusun
benim zaten beyaz sistemim varPeki parayı göz ardı etsen tercihin ne olurdu