Neler Yeni

Öneri Beyin Bedava! Forum konularında değil, özünüzde insan olun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Öncelikle bu kategori altında böyle bir konu açtığımdan dolayı hem gülüyor hemde moderatör kardeşlerimizi uğraştırdığım için üzülüyorum. Ama beyin bir sıcak fırsattır daha layık bir kategori bulamadım. Her ne kadar bu yazdıklarımı konu dışı kategorisine yazmış olsam da "yeni mesajlar" kısmına düşmediğini gözlemledim ve buraya açma kararı aldım, çünkü beyinde bir sıcak fırsat!

Irkçılık desen var, ailevi değerlere yönelik tornografik kurgulu imaj veren hakaret var, PARA desen var (koptum), Allaha küfüre teşvik desen o da var. Forumdaki konuların içerisinde sorsanız herkes çok bilgili, beyefendimi beyefendi, aileye, dine, imana saygı hat safhada, bu da buz dağının görünmeyen tarafı. Böyle olmayın arkadaşlar neyseniz o olun, burada birileri toxiclik yapıyor olabilir, bende yaptım, herkes yapabilir ve cezasını alır ama böyle düşünceler içerisindeki insanları da pofpoflamayın, kanmayın, destek çıkmayın. Bu ve bunun gibi bir çok insan burada mevcut. Hayırlı bayramlar.

Ve evet hesabımı silmek istedim hatta bir çok kez kendi profilimi raporladım, yetmedi banlattırmaya çalıştım ama banlanmakta kolay değilmiş uzaklaştırma veriyorlar. Bu yüzden bu forumu bu konu ile son trolleyişimdir, moderatör kardeşlerim şimdiden kusura bakmayın.

1.png
2.png

unknown.png

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Ne diyon la

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Öncelikle bu kategori altında böyle bir konu açtığımdan dolayı hem gülüyor hemde moderatör kardeşlerimizi uğraştırdığım için üzülüyorum. Ama beyin bir sıcak fırsattır daha layık bir kategori bulamadım. Her ne kadar bu yazdıklarımı konu dışı kategorisine yazmış olsam da "yeni mesajlar" kısmına düşmediğini gözlemledim ve buraya açma kararı aldım, çünkü beyinde bir sıcak fırsat!

Irkçılık desen var, ailevi değerlere yönelik tornografik kurgulu imaj veren hakaret var, PARA desen var (koptum), Allaha küfüre teşvik desen o da var. Forumdaki konuların içerisinde sorsanız herkes çok bilgili, beyefendimi beyefendi, aileye, dine, imana saygı hat safhada, bu da buz dağının görünmeyen tarafı. Böyle olmayın arkadaşlar neyseniz o olun, burada birileri toxiclik yapıyor olabilir, bende yaptım, herkes yapabilir ve cezasını alır ama böyle düşünceler içerisindeki insanları da pofpoflamayın, kanmayın, destek çıkmayın. Bu ve bunun gibi bir çok insan burada mevcut. Hayırlı bayramlar.

Ve evet hesabımı silmek istedim hatta bir çok kez kendi profilimi raporladım, yetmedi banlattırmaya çalıştım ama banlanmakta kolay değilmiş uzaklaştırma veriyorlar. Bu yüzden bu forumu bu konu ile son trolleyişimdir, moderatör kardeşlerim şimdiden kusura bakmayın.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam konu dışı seçebilirdin
şimdi bende az toxicliğe uğramadım ama özünde genelde forumdaki insanlar sinirli oldukları zaman attıkları mesajlar ama onlara işte bu tepki çok büyük oldu:( gibi tepkilerle bu adamların başı sakin kalınca gerçekten ne yaptıklarını anlıyolar (en azından 1 kere böyle bi deneyimim oldu) ama ben ne anladım bu işten sinirliyken bende her istediğimi yaparım bi anlamı kalmadı bu işin
sende hiç üzülme bu herif zaten anlaşılan böyle böyleleri yüzünden üzme kendini kendini savun nede olsak internet ortamındayız herkes anonim bu şekilde ya kendini koru ya da böylelerini raporla geç onun dışında üzme kendini

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne mi diyorum? Bu konu silinene kadar bu elemanın, bunun gibilerin ve bu hareketleri savunacak kişilerin bu konuyu ağlama duvarı olarak görsünler diyorum. Başka soru var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi bende az toxicliğe uğramadım ama özünde genelde forumdaki insanlar sinirli oldukları zaman attıkları mesajlar ama onlara işte bu tepki çok büyük oldu:( gibi tepkilerle bu adamların başı sakin kalınca gerçekten ne yaptıklarını anlıyolar (en azından 1 kere böyle bi deneyimim oldu) ama ben ne anladım bu işten sinirliyken bende her istediğimi yaparım bi anlamı kalmadı bu işin
sende hiç üzülme bu herif zaten anlaşılan böyle böyleleri yüzünden üzme kendini kendini savun nede olsak internet ortamındayız herkes anonim bu şekilde ya kendini koru ya da böylelerini raporla geç onun dışında üzme kendini
Üzüldüğüm yok dostum düşüncen için teşekkürler. Bugün bir konuyu dine imana ailevi değerlere sövmeden saymadan trolleyerek hesabımı sildirtmeye çalıştım, bu arkadaş ise yanındaki bir kaç yandaşcısıyla adeta hem ingiliz beyefendisi hemde einstein edasıyla dolanıyorlardı. Özünde böyle bir insanmış. Ben yine ceza alabilirim, belki banlanırım ama böyle sınır bilmez seviyesiz leşlerden arınalım.

Son düzenleme:

NotGonna

80+ Bronze
kanka niye laf ettigimi bile bilmedne konusuyon adam kendi mesajlarını bile atmamış dmden mesaj atmıyorum çocuga hala yazıyo git bak şu lol konusuna 6 kişi adama laf attı hala kendini haklı sanıyo uyarı almasına rağmen hala 3 kere konu açmış çocugun kuyruk acısı

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk

NotGonna

80+ Bronze
Bisi anlamadım bende

Bu arkadaşın sıkıntısı ne acaba :)&/*÷,$
kanka lol forumda kavga çıktı durduk yere millet bişey dedi diye kavga çıkardı 4 kişiye laf attı sonra forumdan uyarı yiyince bana dmden yazdı kuyruk acın ne falan diye ben de uzatınca küfür ettim simdi de konu acmis iste eleman mal biraz

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
kanka lol forumda kavga çıktı durduk yere millet bişey dedi diye kavga çıkardı 4 kişiye laf attı sonra forumdan uyarı yiyince bana dmden yazdı kuyruk acın ne falan diye ben de uzatınca küfür ettim simdi de konu acmis iste eleman mal biraz
Bfksnclsnfskdn harbi O ne oyle yaa

Bfksnclsnfskdn harbi O ne oyle yaa
Şaka maka 495 msj olmusum

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda ki bir konuyu trollemek ile ırkçılık yapmak, ailevi değerleri katmak, allaha küfür etmeye teşvik etmek aynı şey değildir.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Ne diyor bu değişik ?

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Ne oluyo ne anlatıyo

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Böyle dersen senin için iyi olmaz, doğruca açıklarsan da sorun olmaz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom