Neler Yeni

Beyin kanaması geçirip beyin ölümü gerçekleşmeyen kişi yaşayabilir mi?+++

phopshen

80+ Bronze
Arkadaşlar yengem beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda şuanda. Kan verirken tansiyonu düşmüş. Beyin ameliyatı olacaktı ama tansiyonu düşük olduğu için yapamadılar. Dün cerrah beyne kanın yayıldığını ve tansiyonun hâlâ düşük olduğunu fakat beyin ölümü gerçekleşmediğini söyledi. 4. gün. Kurtulabilir mi? Yaşama ihtimali ne kadar? Lütfen bilgili kişiler yorum yapsın

kkursat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
KÜRŞAT ALPTEKİN
Arkadaşlar yengem beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda şuanda. Kan verirken tansiyonu düşmüş. Beyin ameliyatı olacaktı ama tansiyonu düşük olduğu için yapamadılar. Dün cerrah beyne kanın yayıldığını ve tansiyonun hâlâ düşük olduğunu fakat beyin ölümü gerçekleşmediğini söyledi. 4. gün. Kurtulabilir mi? Yaşama ihtimali ne kadar? Lütfen bilgili kişiler yorum yapsın
Kardesim 10 yildir yogun bakimda calisiyorum. Kanama dedigi kadar coksa en iyi ihtimal bakim hastasi olarak cikar eve. Oda butun aileyi kotu etkiler. Hayati maffader evde kalan icin. Beyinde sorun olunca malesef durumlar boyle. Kendinizi hazir tutun en kotu senaryoya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni gordum yanitini. Basiniz sagolsun

phopshen

80+ Bronze
Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin
Basiniz sagolsun
Çok geçmiş olsun hocam, yakınımdada benzer bir olay oldu. Sağ kol ve Sağ bacak felçli şekilde yaşamaya devam ediyor.
Kardesim 10 yildir yogun bakimda calisiyorum. Kanama dedigi kadar coksa en iyi ihtimal bakim hastasi olarak cikar eve. Oda butun aileyi kotu etkiler. Hayati maffader evde kalan icin. Beyinde sorun olunca malesef durumlar boyle. Kendinizi hazir tutun en kotu senaryoya.

Yeni gordum yanitini. Basiniz sagolsun
Allah razı olsun

Dostum biz normal insanız bilemeyiz ama çıkmamış candan umut kesilmez demiş atalar.
Ek olarak: Beyin ölümü gerçekleşmediyse ihtimal var ama beyne kan dolmuş olması beyin fonksiyonlara zarar vermiş olabilir/olmayadabilir.
Dediğim gibi biz doktor değiliz, bizi dinleme doktorunu, doktorlarını dinle
Kanka her şey tam düzelecekken ödem oluşmuş kaybettik

phopshen

80+ Bronze
Geçmiş Olsun kardeşim. Çıkmadık candan ümit kesilmez.
Vefat etmiş

Başın sağolsun kardeşim
Başınız sağolsun, Allahım rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin.Başınız sagolsun
başınız sağolsun
Allah razı olsun

Doktorların bilemediğini Forum bilir. Biz onun için buradayız. Geçmiş olsun.
Kankam ne diyon zaten demişim bölümü okuyan varsa belki bi umut gösterir. Boş boş yorum yapmayın surda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,970
Üyeler
164,072
Son üye
Babapiro_
Top Bottom