Beyle bu paraya değer mi

• AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz- 5.0GHz 32MB AM5 65W Tray İşlemci
  • ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
  • Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB GDDR7 192bit Ekran Kartı
  • Crucial Pro 32GB (2x16) 5600MHz CL46 DDR5 Masaüstü Bilgisayar RAM
  • Kingston NV3 2TB 6000-5000MB/s M.2 SSD SNV3S/2000G
  • Vento VG4200S 750W 80+ Bronze ATX 3.0 GEN5 4x120mm Rainbow Fan Mid Tower Kasa
  • AIGO AI 120mm RGB Siyah Sıvı Soğutma
  • FreeDOS (İşletim Sistemi Kurulu Değil)
    şöyle özelleştirdim

O ram ne hocam, laptop rami gibi dusuk hiz ve cok yuksek gecikme degeri, DDR4'ten hallice performans alirsiniz, ram tarafinda degisiklige gidiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerci simdi baktimda ramlerin hepsi problem ama 6000MHz olani secmeniz en azindan o secenkler arasinda ki en iyisi olacaktir.

• AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz- 5.0GHz 32MB AM5 65W Tray İşlemci
  • Game Garaj
    ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
  • Game Garaj
    Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB GDDR7 192bit Ekran Kartı
  • Game Garaj
    TwinMOS VOLTX RGB 32GB (2x16) 6000MHz CL36 DDR5 Masaüstü Bilgisayar RAM
  • Game Garaj
    Kingston NV3 2TB 6000-5000MB/s M.2 SSD SNV3S/2000G
  • Game Garaj
    Vento VG4200S 850W 80+ Bronze 4x120mm Rainbow Fan Mid Tower Kasa
  • Game Garaj
    Cooler Master MasterLiquid ML360L Core ARGB Sıvı Soğutucu
  • Game Garaj
    FreeDOS (İşletim Sistemi Kurulu Değil)
    şöyle ansıl bir daha inceler misin 55k oluyor

Hocam yalan soylemiyim ama parcalar problem, ornek olarak bir video aticam en azindan daha iyi ve marka guvencesi olan urunler secilmis hali ile ayni sistem ve atildigi tarihte 45K idi, 10K tasarrfulu yani, suan ki pyasada toplam ne kadar eder bilmiyorum ama istersniz bakin.

Ozellikle RAM ve PSU kotu ve seceneklerde kotu yani zorla kotu aldiriyorlar iyi secenek olsa keske

Sistem kurulumu falan yapmayı pek beceremem diye biri benim yerime düşünüp 45klık bir şey hazırlasın istiyordum video benim için çetrefilli duruyor. Teşekkür ederim bu arada

Size bir tavsiye videoda da bahsi geciyor iyi bir DRAM li PCIe 3.0 ssd' giris seviyesi kontrolcusu basit ve DRAMsiz PCIe 4.0 ssd'den daha iyi yani daha uygun fiyata cok daha optimum pc toplanabilir ama tabi burada da parcalari ayri ayri yerden almak, demonte gelmesi gibi farkli sorunlar var, yazacaktim ki siz zaten yazdiniz sistem kurulumu beceremem diye tahmin ettigim gibi hazir istiyorsunuz direkt.

Size bir tavsiye videoda da bahsi geciyor iyi bir DRAM li PCIe 3.0 ssd' giris seviyesi kontrolcusu basit ve DRAMsiz PCIe 4.0 ssd'den daha iyi yani daha uygun fiyata cok daha optimum pc toplanabilir ama tabi burada da parcalari ayri ayri yerden almak, demonte gelmesi gibi farkli sorunlar var, yazacaktim ki siz zaten yazdiniz sistem kurulumu beceremem diye tahmin ettigim gibi hazir istiyorsunuz direkt.
Sen olsan ne yapardın?

Hocam ben net teker teker toplardim daha marka guvencesi ve kaliteli parcalar + daha optimim performans. Bende zaten neredeyse ayni sistem var sadece anakartin markasi gigabyte gibi gibi marka degisikligi var.

Bir ekran akrtim eski 5070 dusunuyorum bende uygun indirim bekliyorum.

Montajı bir şekilde yapılır da parçaların linklerini de hazırlamış kimse yok mu dqqdqw

Geri