Beyler 4060 ekran kartı oyunlarda 89-90 dercede stabil

Macun değişince düzelcek sorunun ama anakarta damlatmaman lazım sıvı metali silerken.
Hocam servisi tekrar arayip metal macun degisimi istiyecegim geldiginde eger gene ayni sıcaklık degerleri ile karsilasirsam o zaman kendim hallederim

Evet ama sıvı metal kısmını açmaya macam yemedi sadece ram ssd eklemesi yaptim bir de toz vs aldım
Ondan bir şey olmaz.

Bakım yapılmış olsaydı diyecektim ki acaba VRAM ve VRM padlerini değiştiler de yanlış kalınlık mı kullandılar... Ama hiç bakım yapılmadıysa büyük ihtimal ekran kartı kısmındaki sıvı metal bakır yüzeye difüze olmuştur veya içine işlemiştir. Dolayısıyla kurumuştur denebilir. Bu nedenle bakım yapılması lazım. Tekrardan sıvı metal ile uğraşmayın ptm alın onu uygulayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
Ondan bir şey olmaz.

Bakım yapılmış olsaydı diyecektim ki acaba VRAM ve VRM padlerini değiştiler de yanlış kalınlık mı kullandılar... Ama hiç bakım yapılmadıysa büyük ihtimal ekran kartı kısmındaki sıvı metal bakır yüzeye difüze olmuştur veya içine işlemiştir. Dolayısıyla kurumuştur denebilir. Bu nedenle bakım yapılması lazım. Tekrardan sıvı metal ile uğraşmayın ptm alın onu uygulayın.
Sadece işlemcide var sıvımetal hocam. asuslarda falan da öyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,904
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri