Neler Yeni

Beyler arkadaşım bir sistem topladı alınır mı?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Ali Efe
Reis sen bence başka bir konu aç bazı arkadaşlar ilk sisteme taktı çünkü :D
Yeni konu açın daha detaylı bir şekilde yardımcı olacaklardır.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Soner
bakkalcı mahmut abinin karşısına pc toplama sihirbazını açsam daha güzel seçimler yapardı

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Neden bir sıkıntımı var???
yani sana kalmış tabii ama bana göre saçma 2.8k kulaklığa ne gerek var 1k ya krallar gibi kulaklıklar var wireless
Mesaj otomatik birleştirildi:

çizim için renklerin güzel görünmesi önemli değil mi 35 k lık bir sistemde 75 hz 4 ms VA panel bir monitör yakışmamış

yani sana kalmış tabii ama bana göre saçma 2.8k kulaklığa ne gerek var 1k ya krallar gibi kulaklıklar var wireless

çizim için renklerin güzel görünmesi önemli değil mi 35 k lık bir sistemde 75 hz 4 ms VA panel bir monitör yakışmamış
Dedim ya zaten daha iyi bir sistem önerin varsa yazabilirsin

Hocam saçmalama. 10000 Monitöre ayır gerekirse, 20000 lik sistem gayet tüm işini görür.
Hocam o zaman sistem önerirmisin

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Bekleyin.

Hocam kabaca şunlar
Tabi bunları internetteki en ucuz fiyatlardan alacaksınız. Sakin sazan gibi herşeyi Itopya' dan alıp paranızı boşa harcamayın. Akakce.com' a girin istediğiniz parçayı yazın en ucuz fiyatı çıkartıyor. Ekran kartı piyasası çok uçuk. 3090 a 20 bin lira istiyor karaktersizler. 10000 Lira civarına 3080 3090 bulabilirseniz güzel olur. Eğer bekleyecek zamanınız varsa 2. elden 1300 liraya 570 alın, çok güçlü değildir ama oyunları 1080p rahatça oynatır. Stoklar gelincec 3080 alır keyfinize bakarsınız. Aceleniz varsa Facebook gibi satış mekanlarında satılıyor 3080 3090 ama olması gereken fiyattan çok üste karar sizin. Bu haliyle mis gibi sistem oldu. RAM olarak ya attığım Crucial alın yada Corsair Dominator alın, bu ikisinden başka kullanmayın bu bütçede. Anakart tüm ihtiyaçlarınızı görecek kaliteli bir anakart. Kasa zaten çok iyi. PSU olarak fazla bilgim yok fakat bu PSU nun da iyi olduğundan eminim, PSU konusunda daha iyisi varsa yardımcı olurlar. İşlemci zaten en iyisinden boşuna 5950X almayın. Aralarında fazla fark yok, o minik fark için 3 bin lira vermeyin. Bir sorunuz olursa buradayım.

Kulaklık konusunda GSP700 güzel bir seçim, ekipman da bakıyorsanız yardımcı olurum.

Hocam 3K lık o kulaklıkları denemedin sanırım. :)

Son düzenleme:
Top Bottom