Tel Vurdu Beni
80+ Bronze
O ne kadar?Hayır monitör için ayrı bir bütçem var
Ve diğer sorularımı da cevaplarsanız öneride bulunacağım.
O ne kadar?Hayır monitör için ayrı bir bütçem var
3000O ne kadar?
Ve diğer sorularımı da cevaplarsanız öneride bulunacağım.
Hocam sistemin amacı sadece çizim, render, tasarım gibi işler mi olacak?
Ekipmanlar dahil mi bütçeye?
JNAWJDKNAWMDJAWDKL şakamıGaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
Aynen öyleReis sen bence başka bir konu aç bazı arkadaşlar ilk sisteme taktı çünkü
Yeni konu açın daha detaylı bir şekilde yardımcı olacaklardır.
5k ekipman neredeyse...Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
Neden bir sıkıntımı var???5k ekipman neredeyse...
yani sana kalmış tabii ama bana göre saçma 2.8k kulaklığa ne gerek var 1k ya krallar gibi kulaklıklar var wirelessNeden bir sıkıntımı var???
Hocam saçmalama. 10000 Monitöre ayır gerekirse, 20000 lik sistem gayet tüm işini görür.
Dedim ya zaten daha iyi bir sistem önerin varsa yazabilirsinyani sana kalmış tabii ama bana göre saçma 2.8k kulaklığa ne gerek var 1k ya krallar gibi kulaklıklar var wireless
Mesaj otomatik birleştirildi:
çizim için renklerin güzel görünmesi önemli değil mi 35 k lık bir sistemde 75 hz 4 ms VA panel bir monitör yakışmamış
Hocam o zaman sistem önerirmisinHocam saçmalama. 10000 Monitöre ayır gerekirse, 20000 lik sistem gayet tüm işini görür.
Bekleyin.Dedim ya zaten daha iyi bir sistem önerin varsa yazabilirsin
Hocam o zaman sistem önerirmisin
Hocam kabaca şunlarDedim ya zaten daha iyi bir sistem önerin varsa yazabilirsin
Hocam o zaman sistem önerirmisin
Hocam 3K lık o kulaklıkları denemedin sanırım.yani sana kalmış tabii ama bana göre saçma 2.8k kulaklığa ne gerek var 1k ya krallar gibi kulaklıklar var wireless
çizim için renklerin güzel görünmesi önemli değil mi 35 k lık bir sistemde 75 hz 4 ms VA panel bir monitör yakışmamış