Neler Yeni

Beyler arkadaşım bir sistem topladı alınır mı?

Hocam bu arada derseniz tamam ben çok çok iyi müzik dinlemek istiyorum anlarım da mesela orda 2.8k ya niçin kulaklık var? Ben mi bir şeyleri yanlış anladım niçin iki tane işlemci soğutucusu var? Böle vaziyetin...
Hocam inanın bende bilmiyorum genelde çizim yapıyorum kulaklığı kendim koydurttum o kulaklıkğı cidden seviyorum eğer yardımcı olmak isterseniz bana bu fiyatta sistem önerebilirsiniz

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Screen_Shot_2019-01-17_at_4.22.43_PM.jpg

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Hocam bu arada derseniz tamam ben çok çok iyi müzik dinlemek istiyorum anlarım da mesela orda 2.8k ya niçin kulaklık var? Ben mi bir şeyleri yanlış anladım niçin iki tane işlemci soğutucusu var? Böle vaziyetin...
Arkalı önlü takacaktır soğutucuları :D :D

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Render, çizim vs. için de olsa alınmaz.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Hayır onu şimdi yazıyordum piyasada ekran kartı yok dedi şindilik bunu kullan dedi bir dahaki aya daha iyisini alırsın dedi bu bütçede daha iyisi varmı onu soruyorum???
cidden arkadaşın kafayı yemiş bilen kişiden yardım al arkadaşına toplattırma daha

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Hmm tamam peki bu fiyata başka öneriniz varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır 35000
Hocam sistemin amacı sadece çizim, render, tasarım gibi işler mi olacak?
Monitör dahil mi bütçeye?
Ekipmanlar dahil mi bütçeye?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Dostum sana hayatta bu fiyattan sistem toplayamam çünkü bu seviye donanımlar hakkında bilgisizim ama demeliyim ki arkadaşın malesef benden de bilgisizce bir iş yapmış. Bakın bir işlemci için neden iki tane soğutucu alasınız? Fare tamam performanslı ama fare bir gaming mouse eminim sizin çizim yaparken daha ergonomik bir şeye ihtiyacınız olacaktır ve bu kadar performanslı olmasının işinize yarayacağını sanmıyorum. High-end Intel toplanmaz demiyorum ama anakarta çok ciddi bir para döküyorsunuz birkaç nesil sonra o anakarta cpu yükseltme yapılamayacak (ihtiyacınız olur mu bilmiyorum da) ve arkadaşınız kasaya 2.5k bütçe ayırmış; eminim onu azaltıp ve ikinci gereksiz soğutucuyu sadece çıkartsanız gerçek manada iş görebilecek ekran kartı düşünülebilir, bugün 1650 hemen hemen hickimseye önerilmez. E siz sonra yeni kart alıp bu karta verdiğiniz 2k yı çöpe mi atacaksınız? Çünkü diğer kartların fiyatları düşünce bunun da düşecek yani... Sonuc olarak yardımcı olamadım özür dilerim ama siz iyisi mi konu açıp forumdakilerden kulaklık vb isteklerinizi de belirtip tam bir sistem önerisi isteyin, onlar size güzelce yardımcı olsunlar :)

Top Bottom