Ricciardo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,956
Tabii yine okurum.Yazdığımı okurmusunuz lütfen en başta![]()
Çok uzun sürdü ve okudum hocam, hiçbir şey yazmıyor?
Tabii yine okurum.Yazdığımı okurmusunuz lütfen en başta![]()
Hocam inanın bende bilmiyorum genelde çizim yapıyorum kulaklığı kendim koydurttum o kulaklıkğı cidden seviyorum eğer yardımcı olmak isterseniz bana bu fiyatta sistem önerebilirsinizHocam bu arada derseniz tamam ben çok çok iyi müzik dinlemek istiyorum anlarım da mesela orda 2.8k ya niçin kulaklık var? Ben mi bir şeyleri yanlış anladım niçin iki tane işlemci soğutucusu var? Böle vaziyetin...
+1Hayatımda gördüğüm en saçma sapan sistem.
Arkalı önlü takacaktır soğutucularıHocam bu arada derseniz tamam ben çok çok iyi müzik dinlemek istiyorum anlarım da mesela orda 2.8k ya niçin kulaklık var? Ben mi bir şeyleri yanlış anladım niçin iki tane işlemci soğutucusu var? Böle vaziyetin...
cidden arkadaşın kafayı yemiş bilen kişiden yardım al arkadaşına toplattırma dahaHayır onu şimdi yazıyordum piyasada ekran kartı yok dedi şindilik bunu kullan dedi bir dahaki aya daha iyisini alırsın dedi bu bütçede daha iyisi varmı onu soruyorum???
Gamegarajda RTX 3080 ekran kartlı süper sistemler 15.000₺ o siteye bir göz gezdirin.Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
Hmm tamam peki bu fiyata başka öneriniz varmı?Render, çizim vs. için de olsa alınmaz.
Hayır 35000
Sistem baya saçma olmuş o zaman...Hmm tamam peki bu fiyata başka öneriniz varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır 35000
Hocam sistemin amacı sadece çizim, render, tasarım gibi işler mi olacak?Hmm tamam peki bu fiyata başka öneriniz varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır 35000
Hayır monitör için ayrı bir bütçem varHocam sistemin amacı sadece çizim, render, tasarım gibi işler mi olacak?
Monitör dahil mi bütçeye?
Ekipmanlar dahil mi bütçeye?