Beyler arkadaşımla mortal kombat giremiyoruz

tospaemre

80+
Reaksiyon skoru
2
Beyler ben arkadaşımla mortal kombat 11 girecegim ben xbox game passten geliyorum o ise steamden geliyor birbirimizi invite'layamıyoruz herhangi bir oda kurma mantıgıda bulamadım nasıl oynayabiliriz acaba?

Beyler ben arkadaşımla mortal kombat 11 girecegim ben xbox game passten geliyorum o ise steamden geliyor birbirimizi invite'layamıyoruz herhangi bir oda kurma mantıgıda bulamadım nasıl oynayabiliriz acaba?
crossplay steamde desteklenmiyor çünkü.

''Krossplay is available between Xbox consoles (including Game Pass) and the Windows PC version available in the Microsoft Store. However, Windows PC players cannot play against Steam (PC) or PlayStation players.'' konsoldakiler pc gamepassden alanlarla oynayabiliyorken steamdekilerle oynayamıyor kısaca.

crossplay ne oluyor peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani benim xbox game pass dedigim pc game pass bende bilgisayardan katılıyorum oyuna oda bilgisayardan katılıyor ikimizde aynı platformdayız
çapraz platform hocam crossplay oyun destekliyorsa oynarsınız

Xbox konsoldan mı oynuyorsun yoksa sadece Game Pass ama PC mi?

Siteyi inceleyebilirsiniz.

Is Krossplay supported for Mortal Kombat 11 on Windows PC with PC Game Pass?

Krossplay is available between Xbox consoles (including Game Pass) and the Windows PC version available in the Microsoft Store. However, Windows PC players cannot play against Steam (PC) or PlayStation players.
ingilizcesi olmayan da googledan çevirsin madem. Pc gamepass ile steam birlikte oynayamaz.

Geri